x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Fenomenala Jeni

Fenomenala Jeni

03 Iul 2004   •   00:00

In felul ei, Jeni e un fenomen. Cu sutien, seamana izbitor cu Andreea, dar fara sutien seamana cu Marilyn Monroe.

La 18 ani, Jeni pleca iarna la intalniri imbracata cu paltonul maica-sii. Pana sa iasa din cartier toate femeile o confundau cu batrana: "Da’ unde te grabesti asa, tata Floareo?" Vara, insa, cand nu-si mai punea nici un fel de desuuri sub rochita, chiar si ai sai gaseau ca aduce cu Loredana.

Dar numai cand umbla cu chiloti. Deoarece cand pleca la plimbare fara chiloti, baietii intorceau capul dupa ea si se intrebau: "Ma, in ce film am vazut-o noi p-asta?!"

La urma urmei si mai ales cat e tanara, nu exista femeie care sa nu semene macar la partea strict femeiasca din ea cu o artista. Deci, nu acesta ar fi fenomenul. Despre Jeni se poate spune fara nici o retinere ca e un fenomen, deoarece asemanarea e in legatura directa cu imbracatul si dezbracatul. Dupa ce a inceput sa se vanture pe la concursuri de top-modele si i s-a cerut sa se dezbrace artistic, chestiunea a devenit foarte serioasa, in sensul ca atunci cand un fotograf i-a zis sa-si dea jos si bikinii, toti barbatii au innebunit, de parca o vedeau despuiata pe Jennifer Lopez. Si o vreme asa i s-a si spus, Lopezoaica.

Ca orice fata care tine totusi la onoarea ei de fata, Jeni e pudica. Chilotii si sutienul si-i da jos de multe ori si fara sa i se ceara, dar la ciorapi nu renunta in ruptul capului. Or, aici e schepsisul, intrucat cu ciorapi seamana cu Mihaela, dar fara ei te gandesti imediat la Nicole Kidman. Uneori, asemanarile cu o vedeta sau alta sufera de ceea ce Lenin le-ar fi numit, daca ar fi ajuns intr-un juriu de selectat top-modele sau dansatoare pe bat in Spania, mici contradictii interne. Normal ar fi fost ca, dandu-si jos chilotii de fabricatie romaneasca, Jeni sa semene cu Mimi de la "Chiftelele reci" sau poate cu Lulu de la Big Brother. Dar fiindca Jeni, asa cum am mai spus, e in felul ei un fenomen, lucrurile se petrec intotdeauna in crucis: cu chiloti romanesti, ori mai bine zis fara ei, Jeni seamana numai cu vedete straine, in vreme ce cand leapada de pe ea chilotii turcesti, vedetele cu care e confundata sunt toate de-ale noastre: Gina Revolver, Bibi Mitraliera, Kiki Adrenalina.

Jeni e innebunita sa apara si ea la televiziune. In zilele in care e angajata cu ziua, ca sa aplaude si sa strige "E-e-e-e…" sau "A-a-a-a…" in emisiunile cele mai vizionate, Jeni se duce pe platou imbracata exact ca vedetele ei preferate. Unii sunt insa exagerat de neincrezatori si vor sa verifice personal daca si dezbracata le seamana. Intr-o noapte, cand se intorcea fericita ca desi se imbracase ca Anda, o multime de fete ii spusesera ca seamana si cu Blondy, vreo douazeci de fani ai acestora au dus-o in Parcul Operei si au verificat-o pe rand, pana spre ziua.

"Da, domnule - au confirmat cu totii, cand i-au dat drumul pe jumatate moarta, dar verificata foarte amanuntit - cu blugii pe ea e ca oricare fata care bate strazile si se culca pentru o suta de mii cu oricine. Dar daca ar umbla numai goala, poti sa juri ca e o mare, foarte mare vedeta!"
×
Subiecte în articol: editorial jeni