x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale România resetată de programatorul şef

România resetată de programatorul şef

de Robert Veress    |    04 Sep 2012   •   09:13

Romania a fost resetata, zice programatorul sef. Gata, a reinstalat ultima versiune de soft, comanda la butoane primeste raspuns in parametri. Virusul USL a fost izolat, bagat in carantina. Atacul sau a fost benefic, pentru ca ne-a aratat ca tastatura, mouse-ul, monitorul, hard-disk-ul, procesorul, imprimanta... toate au continuat sa functioneze in parametri.

Putem incepe coabitarea, n-am dezinstalat complet virusul USL, pentru ca anumite fragmente din el pot fi folosite pentru un nou soft, mai performant. Cu o buna strategie de marketing, el va ajunge, rapid, in casele cat mai multor romani.

Traian Basescu este mai sfidator ca niciodata. Nu are nici cea mai mica retinere pentru faptul ca 7,4 milioane de romani s-au exprimat, clar, negativ la adresa politicilor sale (si ca o mica parte dintre cei care n-au participat la referendum il mai sustin, restul fiind fie lehametiti, fie dezinteresati de politica damboviteana, in ansamblul ei). Spune, apasat, ca politicienii trebuie sa isi asume pierderea de popularitate si sa continue pe drumul stabilit. Adica, nu conteaza ce mai vrea poporul intre doua mandate. Au fost alegeri, gata, pana la urmatoarele alegeri nu mai dam socoteala, nu ne mai razgandim, mergem inainte 'ca rusii'.

In discursul sau de azi in fata diplomatilor romani, primul discurs de dupa revenirea la Cotroceni, Basescu a pronuntat de cel putin 100 de ori cuvantul 'parteneriat'. Basescu este partener cu toata lumea, mai putin cu poporul roman.

×