x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016. Probleme pentru naţionala României! Florin Andone a ajuns direct la SPITAL după meciul România-Georgia

EURO 2016. Probleme pentru naţionala României! Florin Andone a ajuns direct la SPITAL după meciul România-Georgia

04 Iun 2016   •   06:09
EURO 2016. Probleme pentru naţionala României! Florin Andone a ajuns direct la SPITAL după meciul România-Georgia
Sursa foto: wikimedia commons

Probleme pentru naţionala României, cu doar o săptămână înainte de debutul la Euro 2016. Atacantul Florin Andone a suferit o fractură la unul dintre degete, iar după ce a fost schimbat a fost dus direct la Spitalul Militar pentru mai multe investigaţii, anunţă Dolce Sport. Accidentarea este una asemănătoare cu cea a lui Alibec, care e nevoit să joace cu o protecție la mână, din cauza unei fracturi la deget.

Andone e în pericol să rateze meciul cu Franța, de vinerea viitoare, primul de la Euro. Procedura prin care atacantul va putea evolua e ca și în cazul lui Alibec, care a avut nevoie de aprobare din partea UEFA pentru a putea juca având un bandaj la mână.

Celelalte variante pentru postul de atacant avute de Iordănescu sunt Alibec și Keșeru.

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat la conferința de presă de după meciul cu Georgia că este îngrijorat de accidentarea lui Andone.

"Îl apreciem mult pe Florin Andone pentru efortul pe care îl face și pentru caracterul lui deosebit. Sincer să fiu sunt puțin îngrijorat în acest moment pentru că el se află la Spitalul Militar. S-ar putea să avem o problemă delicată, nu știu, probabil că i se face acum un RMN. S-ar putea să fie o problemă asemănătoare cu a lui Alibec (n.r. — fractură la unul dintre degetele mâinii stângi)", a afirmat Iordănescu.

Titular în meciul amical cu Georgia, atacantul Florin Andone a evoluat cu un bandaj la mâna dreaptă. În minutul 63, el a fost înlocuit cu Alexandru Chipciu.

Echipa națională de fotbal a României a învins reprezentativa Georgiei cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, în ultimul meci de pregătire înaintea participării la EURO 2016. Peste o săptămână, România va juca meciul de deschidere la EURO 2016, contra Franței, echipa gazdă (10 iunie, Stade de France, 22,00).

România va mai întâlni în Grupa A echipele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).

×
Subiecte în articol: florin andone accidentare