x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 18 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului 2010

18 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului 2010

18 Ian 2010   •   00:00
18 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului 2010

Conform unui studiu "asupra fericirii", realizat în Marea Britanie, cea mai deprimantă zi a acestui an este astăzi, 18 ianuarie. Frigul, facturile care sosesc după sărbătorile de Crăciun, incapacitatea de a munci eficient şi gândul că până la următorul salariu mai este multă vreme fac din 18 ianuarie cea mai deprimantă zi din 2010.



Frigul, facturile care sosesc după sărbătorile de Crăciun, incapacitatea de a munci eficient şi gândul că până la următorul salariu mai este multă vreme fac din 18 ianuarie cea mai deprimantă zi din 2010.

În această zi, toate motivele pentru a fi deprimat şi melancolic sunt exacerbate, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai dificile, angajaţii nu-şi pot lua o zi de concediu din cauza recesiunii.

Aaron Ross, preşedinte executiv FirstCare, compania care a realizat acest studiu, a declarat: "«Lunea melancolică» (Blue Monday, n.r.) a fost descrisă ca fiind cea mai deprimantă zi a anului, cu rate foarte înalte ale absenţilor de la serviciu".

"Absenţele îi costă pe angajatori foarte mult, de aceea îi sfătuim pe angajaţi să-şi arate sprijinul faţă de aceştia în ianuarie", a mai spus Aaron Ross.

Totodată, specialiştii cred că rata concediilor medicale va fi mai scăzută ca în alţi ani, din cauza recesiunii.

×
Subiecte în articol: lumea