x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A ajuns la închisoare din cauza unui SMS: Ce mesaj a trimis un antrenor de înot tuturor persoanelor din agenda sa

A ajuns la închisoare din cauza unui SMS: Ce mesaj a trimis un antrenor de înot tuturor persoanelor din agenda sa

28 Sep 2012   •   09:28
A ajuns la închisoare din cauza unui SMS: Ce mesaj a trimis un antrenor de înot tuturor persoanelor din agenda sa

Craig Evans a ajuns la inchisoare dupa ce a trimis din greseala un mesaj cu tenta sexuala la intreaga sa agenda telefonica, informeaza Daily Mail.

Antrenorul de inot in varsta de 24 de ani a fost arestat pentru hartuire sexuala din cauza ca mesajul sau a ajuns si la doua eleve.

Mesajul pe care Evans l-a trimis tuturor din agenda sa telefonica era adresat iubitei lui. El ii propunea acesteia o partida de sex "piele pe piele".

Craig Evans a fost jenat dupa ce membrii familiei lui au citit mesajul incitant. Greseala tanarului a avut consecinte grave, sms-ul lui ajungand la doua fete, de 13 si 14 ani, care sunt elevele lui. El a fost arestat pentru ca a instigat un copil sa se angajeze intr-o activitate sexuala.

In iulie, Craig a fost condamnat la 18 luni de inchisoare. Tanarul a facut apel, avocatul lui reusind sa demonstreze ca a fost o greseala, acelasi mesaj fiind trimis si la membrii familiei, la toata agenda telefonica, nu numai celor doua eleve. "Tinand cont de circumstantele neobisnuite", sentinta a fost suspendata, iar Evans eliberat.

×
Subiecte în articol: inchisoare mesaj sex SMS