x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A apărut prima imagine cu Anthony Hopkins în rolul lui Alfred Hitchcock

A apărut prima imagine cu Anthony Hopkins în rolul lui Alfred Hitchcock

19 Apr 2012   •   11:20
A apărut prima imagine cu Anthony Hopkins în rolul lui Alfred Hitchcock

Anthony Hopkins il va interpreta pe regizorul Alfred Hitchcock in filmul "Hitchcock", actorul semanand foarte bine cu celebrul cineast in prima fotografie de pe platourile de filmare, scrie Daily Mail.

Filmul va spune povestea lui Alfred Hitchcock si a sotiei lui, Alma, actiunea avand loc in perioada in care regizorul a realizat filmul "Psycho".

Helen Mirren va interpreta rolul sotiei regizorul. Din distributie mai fac parte actorii Scarlett Johansson, Jessica Biel si James D'Arcy.

"Psycho" a devenit aproape instantaneu un clasic al genului atunci cand a fost lansat, in 1960, si multi pasionati de cinematografie il considera drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic. Acest film de groaza a beneficiat de trei continuari si de un remake realizat in 1999.

In ciuda faptului ca a fost nominalizat de sase ori la premiile Oscar, pentru filme ca "Psycho", "Pasarile/ The Birds" si "In spatele ferestrei/ Rear Window", Alfred Hitchcock nu a reusit niciodata sa plece acasa cu o statueta a Academiei de film americane.

×