x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A tăiat 122 de copaci ca să aibă o privelişte mai frumoasă

A tăiat 122 de copaci ca să aibă o privelişte mai frumoasă

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00

Deranjat că nu mai putea să contemple Marea Baltică, un pensionar german de 70 de ani a tăiat cu drujba 122 de arbori pentru ca să se poată bucura de o privelişte deosebită din casa sa de vacanţă

Deranjat că nu mai putea să contemple Marea Baltică, un pensionar german de 70 de ani a tăiat cu drujba 122 de arbori pentru ca să se poată bucura de o privelişte deosebită din casa sa de vacanţă, a anunţat poliţia din Lübeck (nord), relatează AFP, citat de Rompres.

Bărbatul care locuieşte la Hamburg (nord) şi-a recunoscut faptele, comise săptămăna trecută in apropierea casei sale de vacanţă din Scharbeutz. El a explicat că a vrut să aibă o vedere mai bună la Marea Baltică, potrivit poliţiei.

Terenul său se află pe ţărm, iar bărbatul a tăiat 122 de copaci care se aflau intre casă şi mare. Arborii erau insă proprietatea unui domeniu forestier care aparţine statului.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru degradare de bunuri şi incălcarea legii privind protecţia naturii. Prejudiciul financiar este estimat la 15.000 de euro.

×
Subiecte în articol: magazin