x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Afişe anti-mastrubare. Ce farse mai fac şoarecii de bibliotecă scoţieni

Afişe anti-mastrubare. Ce farse mai fac şoarecii de bibliotecă scoţieni

08 Mar 2012   •   16:56
Afişe anti-mastrubare. Ce farse mai fac şoarecii de bibliotecă scoţieni

"Masturbarea in toaleta bibliotecii incalca regulamentul Universitatii St. Andrews. Pardoseala recent reparata nu a fost concepuua pentru a va prelua sperma. Petele de sperma in exces de pe suprafata pardoselii costa mii de lire, intrucat trebuie indepartate in mod profesionist, ceea ce se va reflecta in cresterea taxelor de scolarizare anul viitor. Sunt banii vostri. Va rugam sa mergeti acasa si sa va masturbati acolo daca va plictisiti".

Acest mesaj aparea pe un afis lipit in biblioteca prestigioasei universitati scotiene St. Andrews, locul in care si-a facut studiile si printul William al Marii Britanii.

Fotografiile cu afisul, raspandite pe Twitter si Facebook, au starnit o adevarata senzatie, practica masturbarii in biblioteca universitatii devenind aproape un trade-mark al unitatii de invatamant.

Pentru a pune capat barfelor, reprezentantii bibliotecii au tinut si o conferinta de presa in care au dat asigurari ca afisul, care continea si stampila si logo-ul St. Andrews, nu este facut de unitatea de invatamant ci este doar farsa unui soarece de biblioteca.

Gluma a fost insa gustata de studentii studiosi din toata lumea. La putin timp, un afis similar aparea si in Universitatea din Massachusetts, semn ca mesajul initial a atins o coarda sensibila...

×
Subiecte în articol: masturbare st. andrews afis masturbare