x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aici dorm angajaţii Google

Aici dorm angajaţii Google

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    05 Mar 2008   •   00:00

Sediul central al Google din Mountain View, California (Statele Unite) a fost dotat cu un... nap pod. Adică un dispozitiv prin care nu răzbate nici o rază de lumină şi nici măcar un suneţel, astfel încât angajaţii surmenaţi să poată dormi liniştiţi câteva minute.

Sediul central al Google din Mountain View, California (Statele Unite) a fost dotat cu un... nap pod. Adică un dispozitiv prin care nu răzbate nici o rază de lumină şi nici măcar un suneţel, astfel încât angajaţii surmenaţi să poată dormi liniştiţi câteva minute. Dispozitivul creat de compania Metro Nap a apărut în 2004. Primii care s-au putut bucura de noua invenţie au fost angajaţii din Empire State Building (New York) care, contra unei sume de 14 dolari, puteau dormi liniştiţi timp de 20 de minute.

 

 

 

 

Broadway - “Neveste disperate” devine musical

Serialul american de televiziune “Neveste disperate” ar putea fi transformat în musical pentru Broadway, conform unor declaraţii ale lui Mark Cherry, creatorul serialului, informează femalefirst.co.uk. “Cred că este o idee bună. Are sens. Mark a declarat că,

atunci când se vor încheia cei şapte ani la ABC, plănuieşte să meargă pe Broadway şi să se mute în lumea musical-urilor, deci poate are planuri în acest sens. Asta e tot ce a zis până acum”, a declarat Kyle McLachlan, unul dintre actori. Difuzat în Statele Unite din toamna anului 2004, “Neveste disperate” se bucură de o foarte mare audienţă. Serialul, care prezintă ipocrizia vieţii bogătaşilor din suburbiile americane, a fost preluat de televiziunile din peste 130 de ţări.

 

 

 

 

Invenţie - Bicicleta cu cinci roţi

O firmă australiană a scos pe piaţă bicicleta cu cinci roţi, ideală pentru pasionaţii de… surfing. Bicicleta “StreetSurfer” arată ca una normală, numai că roata din faţă este înlocuită de patru roţi mai mici. Cei care au încercat deja invenţia spun că pot controla mult mai uşor bicicleta, nefiind nevoie să ţină mâinile pe ghidon. Iar senzaţia este într-adevăr de surfing sau chiar snowboarding. Costul unei astfel de biciclete este de peste 500 de euro.

 

 

 

Regăsire - Două surori, din nou împreună

Două surori octogenare s-au reîntâlnit într-un azil pentru bătrâni din Pennsylvania la 70 de ani după ce au pierdut legătura, informează Reuters. Dorothy Proudfoot (89 de ani) şi Jean Mowrer (78) şi-au redescoperit legătura de sânge în timpul cinei la sanatoriul Long Home, după ce Dorothy a observat numele tatălui său vitreg pe plăcuţa de identificare a lui Jean. “Am întrebat-o cine e persoana şi ea a răspuns: «E tatăl meu»“, a povestit Dorothy. Femeia a petrecut, pe când avea 12 ani, un an împreună cu mama şi tatăl său vitreg şi a cunoscut-o pe sora sa mai mică. După aceea, însă, ea s-a mutat împreună cu bunicii săi şi a pierdut legătura cu Jean.

 

 

 

Intervenţie - Blocată în cuşca pisicii

Pompierii din Garston (Marea Britanie) au fost nevoiţi să intervină pentru a scoate o fetiţă blocată în… cuşca pisicii. Mama fetiţei în vârstă de doi ani a încercat din răsputeri să scoată capul micuţei, înţepenit în gaura cuştii, dar, când a văzut că nici o metodă nu dă roade, a sunat disperată la pompieri. Echipa de intervenţie a fost nevoită să folosească un ferăstrău pentru a tăia cuşca, iar micuţa Ella a scăpat doar cu câteva zgârieturi minore.

×
Subiecte în articol: magazin