x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amorul ţac-pac

Amorul ţac-pac

10 Apr 2009   •   00:00

Planeta unde toată lumea vrea să se reproducă

Dragostea la prima vedere are nevoie de 8-9 secunde, cea mai dorită partidă de sex ar trebui să nu dureze mai mult de 13 minute, ca să faci un copil ai la dispoziţie o sumedie de calculatoare de sarcină, ca să îngropi o persoană ai la dispoziţie firme specializate atât în obţinerea certificatelor de-ngropăciune, cât şi în prepararea colivei după gustul clientului, aşa cum ai la-ndemână o groază de alte persoane specializate în toate celelalte activităţi pe care ai putea sau ai avea nevoie, la o adică, să le întreprinzi. După cum urmează.

SECUNDE DE AMOR. Nu te poţi amoreza în mai puţin de 8 secunde! Pe de altă parte, afirmă atoateştiutorii, dacă mai adaugi încă foarte puţin (undeva până în 9 secunde), atunci cel mai probabil că un bărbat va avea suficient timp ca să se-ndrăgostească. Femeia, în schimb, e ceva mai pretenţioasă şi misterioasă, pentru că ea îi priveşte pe toţi la fel.

Ce găsesc chiar teribil de simpatic în studiul ăsta ştiinţific este faptul că realizatorii nu au luat în calcul următoarele: alte studii de psihologie, de data asta, arată că o privire mai lungă de 2 secunde e considerată deranjantă de către cel privit. Iar ce depăşeşte 4 secunde începe deja s-aducă a holbare.

Unde mai pui că orice femeie normală - respectiv care nu se află la un moment dat într-un spaţiu public doar ca să găsească repede un partener de coţăială - dacă e privită 8, 2 secunde, cât ziceţi voi, s-ar simţi mai mult ca sigur hărţuită, nicidecum observată cu un interes ce ar trăda dragostea la prima vedere. În fine, ce mi se pare cel mai greţos din analiză este estimarea conform căreia bărbaţii caută cu privrea femeia potrivită pentru sex şi totodată pentru a purta copii, în vreme ce femeia îşi fereşte privirile ca să evite o sarcină nedorită.

Inconştient, desigur. Păi, în stilul ăsta în care în mod subconştient cu toţii ne-am gândi constant la împuiere, planeta nu ne-ar mai fi încăput demult!

MINUTE DE SEX. Mai am o părere şi referitor la partida de sex de 13 minute. Părerea mea e bună: sunt de acord. Fireşte, cred că durata poate varia cu plus/minus 5 minute, ca să se păstreze între graniţele idealului. Desigur, mă alătur şi eu, pe această cale, celor care se amuză copios când aud poveşti cu feţi frumoşi a căror prestaţie sexuală durează cu orele.

Fireşte, mă distrează primitoarele acestor mădulare erecte şi neostoite care strigă cât le ţin bojocii că asta le face foarte fericite. Şi eu, care aş fi zis că astfel de situaţii te pot face franjuri acolo jos, la recepţie. În plus, apropos de plăceri, sigur, sexul nu e singular. De pildă, mie îmi place să mă dau în balansoar.

Dar dacă hâţânatul ăsta ar dura cu orele, cel mai sigur mi-aş vomita maţele şi nu mi-ar mai trebui zgâlţâială vreme-ndelungată. Probabil că la sex nu e aşa.

×
Subiecte în articol: secunde punctul pe g