x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amy Winehouse a urcat cu forţa pe scenă la Belgrad.

Amy Winehouse a urcat cu forţa pe scenă la Belgrad.

22 Iun 2011   •   13:40
Amy Winehouse a urcat cu forţa pe scenă la Belgrad.

Amy Winehouse nu dorea sa cante in concertul de la Belgrad, care a avut loc sambata, dar a fost fortata de garzile de corp, care au impins-o pentru a o determina sa urce pe scena festivalului in cadrul caruia a fost programat show-ul.

Potrivit tabloidului The Sun, Ana Zoe Kida, membra a trupei Zemlja Gruva, aflata la randul ei pe afisul festivalului muzical organizat in Kalemegdan Park din Belgrad, a declarat ca a vazut cum Amy Winehouse a fost fortata sa urce pe scena, desi nu dorea acest lucru. "Patru garzi de corp britanice au impins-o pur si simplu de la spate, pentru a o face sa urce pe scena. Ea nu voia acest lucru si a facut o intreaga scena acolo, incercand sa scape de ei. A fost neplacut sa vezi asa ceva. Este evident ca ea are nevoie de ajutor", a declarat Ana Zoe Kida.

Un purtator de cuvant al cantaretei a negat informatiile oferite de Ana Zoe Kida, declarand ca Amy Winehouse a urcat pe scena din proprie initiativa si a facut acest lucru la bratul unui prieten, informeaza nme.com, preluat de Mediafax.

Aproximativ 90 de minute, Amy Winehouse doar a murmurat fragmente din melodiile sale. La un moment dat, vedeta chiar si-a aruncat microfonul pe jos si s-a impiedicat de mai multe ori pe scena. Formatia care o insotea pe Winehouse a facut eforturi disperate pentru a umple timpul in care vedeta a parasit scena. Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales ca multi platisera bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cantand.

×