x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amy Winehouse, huiduită la Belgrad pentru că a urcat în stare de ebrietate pe scenă (Video).

Amy Winehouse, huiduită la Belgrad pentru că a urcat în stare de ebrietate pe scenă (Video).

de Agerpres    |    20 Iun 2011   •   08:51
Amy Winehouse, huiduită la Belgrad pentru că a urcat în stare de ebrietate pe scenă (Video).

Amy Winehouse, care a parut a fi intr-o stare prea avansata de ebrietate pentru a putea canta, a fost huiduita in timpul concertului sau in aer liber sustinut sambata seara la Belgrad. Acesta a fost concertul de deschidere a turneului european al cantaretei

Aproape 20.000 de persoane, care au fost prezente la concertul ce a avut loc la poalele Kalemegdan, o fortareata care dateaza din secolul al VI-lea, au parasit rapid spectacolul dezamagitor oferit de Winehouse.

In cursul concertului de 90 de minute, cantareata s-a chinuit sa interpreteze, mai mult mormaind, fragmente din cantecele sale, nereusind sa pastreze ritmul trupei sale. Ea a parasit scena de doua ori, in momentul in care numerosi admiratori de-ai sai - unii veniti chiar si din tari vecine - au huiduit-o si au fluierat-o din cauza ca se balbaia.

'Mi-am dat salariul pe o saptamana, 38 de euro, pentru a asista la acest concert. Eram la curent cu problemele sale, insa organizatorii ar fi trebuit sa anuleze spectacolul pentru a ne lasa pe noi, fanii, sa ne amintim de adevarata Amy', a declarat pentru AFP Bojan Petrovic, un invatator in varsta de 35 de ani venit de la Nis special pentru concert.

Un reprezentant al cantaretei a declarat ca urmatoarele doua concerte, la Istanbul si la Atena, din turneul european al artistei britanice vor fi anulate. Urmatorul concert al lui Amy Winehouse este programat pe 8 iulie, in Spania.

"In ciuda faptului ca a dorit sa se achite de aceste obligatii contractuale, ea a fost de acord cu punctul de vedere al echipei manageriale, potrivit caruia ea nu poate sa cante la capacitatea maxima, si s-a intors acasa", se afirma intr-o declaratie oficiala. "Vrea sa isi ceara scuze fata de fanii care voiau sa o vada in aceste concerte, dar considera ca acesta este lucrul corect pe care trebuie sa il faca", a mai adaugat purtatorul de cuvant al cantaretei.

Amy Winehouse este asteptata si la Bucuresti, pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter, pentru a concerta in cadrul aceluiasi turneu.

×
Subiecte în articol: alcool droguri concert amy winehouse