x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anamaria Prodan în scandal cu psihologul Hanibal Dumitrascu: „Poza, nici dacă vrei, nu ai cum să ţi-o pui pe perete cu o faţă aşa turtită!”

Anamaria Prodan în scandal cu psihologul Hanibal Dumitrascu: „Poza, nici dacă vrei, nu ai cum să ţi-o pui pe perete cu o faţă aşa turtită!”

de Cosmina Stoicescu    |    16 Iul 2012   •   13:04
Anamaria Prodan în scandal cu psihologul Hanibal Dumitrascu: „Poza, nici dacă vrei, nu ai cum să ţi-o pui pe perete cu o faţă aşa turtită!”

Dupa ce psihologul Hanibal Dumitrascu a analizat pentru un tabloid gestul Prodancei de a 'a-si pune in living un tablou care ilustreaza o fotografie parca desprinsa din filmele pentru adulti', sexy-impresara a ripostat dur!

Anamaria Prodan se afla de o buna perioada in atentia zilnica a presei. Zilele trecute, Click a publicat un material in care aparea in exclusivitate tabloul impresarei din livingul casei sale. Se pare ca, lipsita de inhibitii cum o stim, Anamaria Prodan apare in aceasta fotografie cu un decolteu generos, fara chiloti, acoperindu-si zona intima cu o mana.

Psihologul Hanibal Dumitrascu a catalogat gestul Anei ca fiind 'o frustrare sexuala si neincredere in sine': 'La oamenii care isi pun tablouri, in case, in care apar in ipostaze obscene, nud, este vorba despre un narcisism excesiv. E un mod de a cauta, cu orice pret, sa iasa in evidenta, de a evada din comun. Normal ca, la vederea tabloului, copiii sunt afectati psihic, in mintile lor se sadeste o alta imagine despre mama lor, Anamaria Prodan. Este cel mai contraproductiv mod de a creste un copil.

Nu este vorba doar despre o frustrare sexuala, este si nesiguranta, simt nevoia de a confirma ca sunt acolo. Nu au siguranta in ceea ce priveste aspectul fizic si nici comportamentul sexual."

Anamaria Prodan s-a aratat foarte indignata de parerea specialistului si a postat pe pagina sa de facebook o replica foarte dura:

'Toate saraciile de asa zisi psihologi isi dau cu parerea....acest domn hidos de la a la z a simtit nevoia sa apara si el in ziar.....si pentru ca o viata s-a chinuit probabil sa faca ceva notabil si nu a reusit s-a gandit mai bine si ce a zis cretinelul patat...."mi-a sosit ziua sa apar cu poza mea hidoasa cu gusile revarsate in click si sa mi scuip frustrarea".....taranusule, daca te mai nasti de 1000000 de ori nu reusesti sa ai o doime din realizarile mele...iar poza nici daca vrei nu ai cum sa ti-o pui pe perete cu o fata asa turtita. Ai tai copii chiar fac stop cardiac daca te vad pe perete agatat .halal golan!'

×