x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Raicu: Pianişti şi profesori de matematică, concurenţi la "Întâlnire pe întuneric"

Andreea Raicu: Pianişti şi profesori de matematică, concurenţi la "Întâlnire pe întuneric"

de Anca Nicoleanu    |    18 Iun 2010   •   00:00
Andreea Raicu: Pianişti şi profesori de matematică, concurenţi la "Întâlnire pe întuneric"
● Din 21 iunie, prezinţi la Prima TV "Întâlnire pe întuneric". Cum au decurs filmările?

Vorba englezului, "so far, so good!". Este o emisiune extrem de complexă, care are toate ingredientele unui show de succes - şi tensiune, şi umor, şi romantism, şi răsturnări neaşteptate de situaţie. Abia aştept să o vedeţi, sunt convinsă că va plăcea tuturor celor care vor divertisment de calitate la tv. Totul a descurs foarte bine şi în fiecare emisie filmată până acum s-a format cel puţin un cuplu. Cei care nu au decis să rămână împreună păstrează legătura şi poate în viitor vor reveni asupra acestei hotărâri. Mai multe nu spun, vă las să descoperiţi singuri, în curând!


● Câţi tineri s-au prezentat la preselecţii?

Foarte mulţi, iar castingul este încă în desfăşurare. În fiecare zi nu putem însă să vedem foarte mulţi oameni, pentru că echipele de specialişti şi psihologi trebuie să stea cât mai mult de vorbă cu participanţii. Procesul de selecţie este foarte complex, încercăm să găsim oameni cu afinităţi similare, care se potrivesc şi ar putea forma un cuplu.


● Ce meserii au?

Pianişti, profesori de matematică, analişti economici, patinatori sau balerini sunt doar câteva dintre profesiile participanţilor. Fiecare concurent are propria poveste, sunt oameni interesanţi, dornici să întâlnească un potenţial partener de viaţă.


● Care au fost motivele pentru care nu şi-au găsit pereche până acum?

Mulţi nu au foarte mult timp pentru viaţa personală, alţii nu au unde să socializeze, în cercul lor nu au reuşit să întâlnească pe cineva care să le fie într-adevăr pe plac, alţii vor să încerce ceva nou. Motivele sunt dintre cele mai diverse, dar toţi au aceeaşi dorinţă, să-şi găsească jumătatea.


● Se spune că dragostea e oarbă. Ai fost şi tu vreodată orbită în dragoste?

Dragostea poate fi oarbă doar la început, în prima parte a relaţiei, când emoţiile acoperă raţiunea. Dar, pe termen lung, intervin o mulţime de alte lucruri şi atunci, nici gând de orbire! Din punctul de vedere al emisiunii, e bine că "dragostea e oarbă", pentru că aşa concurenţii pot măcar încerca să se cunoască la un alt nivel, mai profund, al firii lor adevărate, fără a se lăsa influenţaţi de aspectul fizic. Personal, nu am trăit o astfel de experienţă până acum.


● Ce însuşiri cauţi tu, din start, la un posibil iubit?

În primul rând, caut un om cu care să pot discuta, un om asumat, inteligent şi, bineînţeles, cu simţul umorului. În urmă cu ceva timp, unul dintre invitaţii mei la emisiunea "Ce vor fetele?" mi-a spus că, dacă ai făcut o femeie să râdă, pe jumătate ai cucerit-o. Cred că avea foarte mare dreptate, umorul joacă un rol important într-o relaţie.

×
Subiecte în articol: vedete