x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anna Chapman, invitat de onoare al Angelinei Jolie la premiera Salt

Anna Chapman, invitat de onoare al Angelinei Jolie la premiera Salt

de Corina Andriuta    |    15 Iul 2010   •   00:00

Angelina Jolie, care merge la Moscova peste o săptămână, pentru premiera mondială a filmului Salt, i-a obligat pe producători s-o invite pe spioana Anna Chapman la lansare. Angelina, titreză topnews.ru, vede în prezenţa spioanei la premiera de la Moscova un moment care poate transforma evenimentul în ceva sezaţional, informează Lifenews.ru.



Chiar şi aşa, nimeni nu are garanţia că dorinţa vedetei de la Hollywood se va îndeplini. Pentru că, o reuşită a managerilor acesteia – în a lua legătura cu Chapman, ar reprezenta ceva similar cu imposibilul. Cert este că organizatorii au trimis către domiciliul cunoscut al spioanei o invitaţie la eveniment, susţine sursa citată.

“Nu ne-am aşteptat că Angelina va veni la Moscova cu întreaga echipă de filmare (...) Zilele acestea ni s-a spus din partea producătorului Lorenzo di Bonaventura, că vor să o vadă la premiera filmului şi pe Anna Chapman. Este o coincidenţă interesantă, unică,  între scenariul filmului şi soarta acestei fete”, a spus un reperezentant Sony

„Cum vom ajunge la Chapman, nu am nici o idee” - spune Igor Dubinin, un membru al grupului de promovare a peliculei "Salt",  la Moscova. „Dar din moment ce este o cerere personală, vom  face tot ce este posibil ca să o aducem la premiera filmului”, a adăugat Dubinin.

×
Subiecte în articol: lumea