x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anuska: Fericire scurtă şi viaţă lungă

Anuska: Fericire scurtă şi viaţă lungă

29 Feb 2008   •   00:00

O minte liniştită: Tânăr, frumos şi cu mintea hai-hui. Nu a beneficiat din frageda adolescenţă de experienţe sexuale bazate pe sentimente sincere şi dorinţa reciprocă de explorare. Frustrat. Până gă­seşte o domnişoară dornică şi fo­coa­să.

Din ciclul bizareriilor şi curiozităţilor care ne-nconjoară, urmează:

O minte liniştită: Tânăr, frumos şi cu mintea hai-hui. Nu a beneficiat din frageda adolescenţă de experienţe sexuale bazate pe sentimente sincere şi dorinţa reciprocă de explorare. Frustrat. Până gă­seşte o domnişoară dornică şi fo­coa­să. Pleacă în căutarea împlinirii sexuale, alături de năstruşnica şi datornica lui cucerire. Face repede-repede împrumuturi, ca să asigure partide tihnite de copulaţie. Fătuca şade fericită şi primeşte. Atât inserţiile falice, cât şi banii pentru achitarea ratelor. Liniştea căminului se clatină niţel, când focoasa vrea musai maşină. Prestatorul, de fericire, o prestează, în consecinţă. Tot pe credit. Asta până când Făt-Frumosul ei pierdut revine în căutare de afecţiune. Atunci ea mulţumeşte pentru amabilitate prestatorului de bani şi se aruncă în braţele lui Făt-Frumos regăsit. Băiatul bun rămâne să numere sutele de luni din viaţa lui în care îşi va plăti consecvent scurta fericire. Ar fi de-a dreptul trist, dacă n-ar fi mai întâi penibil.

 

Întru mulţi ani fericiţi: În Argentina, viaţa are alt sens decât în Româ­nia. La noi, persoanele care depă­şesc pragul de 75 de ani ar putea la fel de bine să fi murit deja, pentru că, oricum, viaţa nu le mai bagă-n seamă. În Argentina, sunt cafenele aproape la fiecare scară de bloc. Precum şi mall-uri frumoa­se. La cafenele se strâng prietenii şi vecinii seară de seară. Prietenii şi vecinii de toate vârstele. În mall, doi tineri români obosiţi de viaţa lor de-acasă, abia se ţin pe picioare pe la miezul nopţii. La o masă alăturată, două persoane vizibil înaintate în vârstă, cu bastoane şi proteze, cochete nevoie mare, sorb nişte şampanie. Îşi întind gâturile scofâlcite în aşteptarea unei terţe care întârzie să apară. Se apucă şi dau sms-uri. Scriu, adică, sms-uri. În cele din urmă, trecute de miezul nopţii, apare şi cea de-a treia nonagenară, pregă­tită pentru o noapte albă cu priete­nele. Tinerii se întorc în Româ­nia bulversaţi. De ce în altă ţară viaţa poate să dureze mai mult?

×
Subiecte în articol: punctul pe g