x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ar avea nevoie de un implant de coarde

Ar avea nevoie de un implant de coarde

de Dana Cobuz    |    11 Feb 2011   •   16:24
Ar avea nevoie de un implant de coarde

„Piaţa muzicală românească a distrus industria pornografică. Toate piţipoancele ajung acum cântăreţe de succes”, a declarat nu demult Mihai Mărgineanu, cel pe care îl „iubeşte femeile”. După o asemenea declaraţie însă, cel puţin piţipoancele s-ar putea să-l urască. Un detaliu asupra căruia ne-a atras atenţia Mărgineanu este strategia tinerelor „vedete de tabloid” de a-şi „consolida cariera” atacând un domeniu cu care nu au nici în clin, nici în mânecă, dar care le ajută să rămână în primul plan: muzica.

De parcă simpla mânuire a unui microfon sau înregistrarea unei piese în studioul bine dotat cu computere şi programe performante ar fi suficient pentru a compensa lipsa talentului şi a bunului simţ, fătucile de carton şi silicon intră cu pieptul înainte într-un domeniu pentru care n-au nici pregătire, nici talent: muzica.
O ştire de senzaţie a cutremurat showbizul românesc săptămâna aceasta: Adelina Pestriţu se face cântăreaţă. E drept, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu nu şi-a anunţat ea însăşi oficial intenţia de a speria scenele, dar momentul nu pare a fi departe. Mai ales că fata a primit public propunerea de a colabora de la un mare cântăreţ în viaţă, Fabio.

Florin Nita, cel ce se ascunde sub numele de scenă Fabio, a lansat în toamna anului trecut videoclipul piesei „Nu vreau fără tine”, care are ca personaj principal o vedetă de acelaşi calibru precum Adelina,
Laurette.
A speriat fotbaliştii, a publicat lista masculilor care i-au trecut prin cap, face educaţie sexuală pu­blicului din România şi în scris, şi live, dar nu-i ajunge. Laurei Andreşan îi place microfonul. Cum unde? În faţa gurii! Îi place să cânte! Vă mai aduceţi aminte piesa de mare senzaţie cu care a vrut să-şi adjudece o felie din publicul meloman? „Escaladează muntele Venus/ Să simt explozia/ Atinge-mă de jos în sus/ Sunt eu, Laura”. Cam astea au şi fost toate versurile, de altfel, interpretate pe diverse tonuri care se do­reau a fi incitante. În caz că nu ştiaţi, cariera muzicală a Laurei Andreşan este unul din capitolaşele fişei susnumitei celebrităţi, pe site-ul people.famouswhy.com.

Când spunem Oana Zăvoranu, ne gândim instantaneu la fotografii sexy care însoţesc articole iscate din subiecte de scandal. Dar şi la insistenţa cu care doamna lui Pepe îşi doreşte să atraga bliţurile şi reportofoanele în calitatea ei de interpretă. „Pusă pe fapte” (cum şi-a numit o piesă) a fost în 2007, când a lansat primul album, „Mai bună ca niciodată”. Au trecut nişte ani şi iat-o pe Oana cum revine în discuţie, cu o nouă piesă, „I Know”. Fantastică e însă încrederea în propriul talent pe care o afişează Zăvoranu. „Nimeni nu m-a luat în serios când am intrat în muzică. Nu mă aşteptam la acest succes. Iar faptul că am fost pentru prima oară invitată la o emisiune special pentru a-mi prezenta piesa mă face să mă simt cântăreaţă”, a declarat aceasta pentru un ziar tabloid. Buun! Concluzia: eşti invitat la televizor pentru un traila-lai-la de doi lei, deci te simţi cântăreţ.

Din sex nu se câştigă grozav şi nu ajungi suficient de „celebră”. Cam asta a fost socoteala făcută de Florina Mihăilă (alias Sexy Brăileanca) atunci când şi-a dat seama că degeaba a făcut sex cu 1.000 de bărbaţi, dacă nu e şi vedetă! Aşa că fătuca s-a pus pe înregistrat şi ne-a împărtăşit din talentul ei (lipsă!) două piese care spun totul despre guristă: „Puiuţ de Crevedia” şi „Sunt o fetiţă tunată”. Ca o profesionistă ce se află, Floricica a făcut şi un preţ pentru recitalul de două piese, finalizat cu un număr de striptease: 600 de euro. „Sunt o fetiţă tunată/ Şi bine dotată/ Te uiţi la mine, vrei/ pusi, pusi, wei”. Un aşa refren face toţi banii, nu?

×
Subiecte în articol: fun