x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aşa arată rochia cu care Kate Middleton l-a sedus pe prinţul William!

Aşa arată rochia cu care Kate Middleton l-a sedus pe prinţul William!

15 Feb 2011   •   14:41
Aşa arată rochia cu care Kate Middleton l-a sedus pe prinţul William!


Rochia din dantelă neagră şi complet transparentă cu ajutorul căreia Kate Middleton a atras privirile prinţului William, viitorul ei soţ, va fi vândută la licitaţie pe 17 martie, la casa de licitaţii Kerry Taylor din Londra .Kate Middleton a purtat această rochie pe deasupra unor articole de lenjerie intimă de culoare neagră în 2002, cu ocazia unei defilări de modă organizată în scopuri caritabile de Universitatea St. Andrews din Scoţia, unde cei doi tineri îşi făceau studiile.

Rochia neagră, scurtă până deasupra genunchilor, are în partea superioară o bandă subţire de culoare turcoaz şi ar putea fi achiziţionată pentru un preţ cuprins între 9.500 de euro şi 12.000 de euro, relatează Mediafax.

William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a plătit 235 de euro pentru un loc aflat în primul rând la această defilare de modă. La scurt timp după acest eveniment, prietenia dintre Kate Middleton şi prinţul William s-a transformat într-o poveste de dragoste. Potrivit unor tabloide, prinţul ar fi făcut primul pas în această direcţie cu ocazia unei petreceri ce a fost organizată chiar după acea defilare.

Rochia a fost realizată de Charlotte Todd, o studentă la facultatea de design din cadrul Universităţii West of England din oraşul Bristol. Acest articol, care a avut nevoie de o săptămână pentru a fi confecţionat, a fost conceput iniţial ca o fustă, însă Kate Middleton a avut ideea să îl poarte ca o rochie.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.
Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa. (foto: dailymail.co.uk)

×