x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Au refuzat roluri de aur.

Au refuzat roluri de aur.

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Iun 2011   •   21:00
Au refuzat roluri de aur.

'Omul potrivit la locul potrivit'? Nici vorba. In cazul actorilor de fata se potriveste mai degraba vorba cu cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare. Multi dintre celebrii de la ­Hollywood au refuzat roluri care au facut istorie in cinematografie. ­Printre ei, James Caan, care a spus nu unor roluri precum Superman (nu a vrut sa imbrace costumul ala ridicol) sau personajului principal din 'Kramer contra Kramer', primit in cele din urma de Dustin Hoffman, rasplatit pentru performanta lui cu un Oscar. Si Johnny Depp a spus nu cand a fost invitat sa-l interpreteze pe Lestat in 'Interviu cu un vampir' (jucat intr-un final de Tom Cruise), dar si rolului jucat de Brad Pitt in 'Legendele toamnei'.

Travolta vs Hanks. Ati fi va­zut-o pe Michelle Pfeiffer in pielea fe­meii fatale din 'Basic Instinct'? Ei bi­ne, Sharon Stone a primit rolul abia du­pa ce ea l-a refuzat pentru ca detesta sce­nele nud. Din cauza scenariului, lui Michelle nu i-a convenit nici rolul din 'Frumusica', care a facut-o fai­moa­­­­sa pe Julia Roberts. 'Run, Forrest, run!', o replica care i-ar fi putut fi stri­gata pe platourile de filmare lui John Travolta si nu lui Tom Hanks, pentru ca el a fost primul ofertat cu acest rol pentru care Hanks a ajuns sa ia un premiu Oscar.

La fel s-a in­tam­plat si cu rolul agentului 007 din 'Casino Ro­yale', in 2005, care i-a re­ve­nit lui Daniel Craig, o data cu toate luc­rurile bune adu­se de interpretarea acestui perso­naj atat de popular. Mickey Rour­ke a fa­cut nazuri si nu a acceptat rolul Butch din 'Pulp Fiction'. Mai putin pretentios a fost Bruce Willis, care a facut o figura buna in acelasi rol. ­Rourke i-a pasat un rol si colegului Robin Williams in 1989, in pelicula 'Dead Poets Society', suparat ca producatorii nu au acceptat sa faca anumite modi­fi­cari scenariului. Despre Richard Gere nu se poate spune decat ca este norocos. John Denver a refuzat rolul principal din 'Ofiter si gentleman' pentru ca scenariul nu i s-a parut prea reusit, iar Gere a fost propulsat pe lista actorilor de top din Cetatea Filmului.

×
Subiecte în articol: fun