x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AVAS cere anularea bugetului Petrom pe 2007

AVAS cere anularea bugetului Petrom pe 2007

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Feb 2008   •   00:00
AVAS  cere anularea bugetului Petrom pe 2007

11:03AVAS a solicitat Tribunalului Bucureşti anularea parţială a Hotărârii AGEA a Petrom privind aprobarea bugetului de investiţii revizuit pe anul 2007, iar primul termen de judecată este fixat pentru 6 martie, se precizează într-un comunicat al Petrom emis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

AVAS a solicitat Tribunalului Bucureşti anularea parţială a Hotărârii AGEA a Petrom privind aprobarea bugetului de investiţii revizuit pe anul 2007, iar primul termen de judecată este fixat pentru 6 martie, se precizează într-un comunicat al Petrom emis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

JUSTIFICARE. "Prin cererea de chemare în judecată care face obiectul dosarului nr. 2907/3/2008 pe rolul TribunaluluiBucureşti, AVAS a solicitat anularea parţială a Hotărârii AGEA a Petrom SA din data de 27 noiembrie 2007 privind aprobarea bugetului de investiţii revizuit pe anul 2007. Primul termen de judecată a fost fixat pe data de 6 martie 2008", informează compania Petrom în comunicatul emis vineri BVB. Compania de petrol şi gaze Petrom consideră această cerere a Autorităţii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) ca fiind neîntemeiată. "Petrom consideră că cererea AVAS este neîntemeiată întrucât Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a cărei decizie este atacată a fost convocată şi s-a desfăşurat cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare, fiind respectate drepturile tuturor acţionarilor societăţii", anunţă comunicatul. AVAS deţine 20,63% din acţionariatul Petrom.

×
Subiecte în articol: magazin AVAS petrom