x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barbara Berlusconi, fiica premierului italian, "uluită" de legăturile acestuia cu adolescente

Barbara Berlusconi, fiica premierului italian, "uluită" de legăturile acestuia cu adolescente

05 Aug 2009   •   00:00

Una dintre fiicele premierului italian, Barbara Berlusconi, a declarat într-un interviu pentru ediţia italiană a revistei Vanity Fair, că a fost "uluită" când a aflat de legătura tatălui ei, în vârstă de 72 de ani, cu o adolescentă, informează The Guardian în pagina online.



"Am fost uluită", a declarat Barbara, adăugând că oficialii ar trebui să contribuie la consolidarea valorilor morale şi că aceştia, în opinia sa, nu pot face "nicio distincţie între viaţa (lor) publică şi cea privată".

Barbara este primul membru al familiei Berlusconi care a vorbit public despre scandalul în care este implicat premierul italian, distanţându-se de acesta. Scandalul a apărut în perioada în care Veronica Lario, cea de a doua soţie a lui Silvio Berlusconi, a anunţat, în mai, că intenţionează să divorţeze. Aproximativ în aceeaşi perioadă presa a dezvăluit că Berlusconi a participat la petrecerea de majorat a unei tinere actriţe şi fotomodel, Noemi Letizia.

"Povestea mea este a unei fete care şi-a trăit tinereţea într-un mod normal şi liniştit. Eu nu am frecventat niciodată bărbaţi bătrâni. Acestea sunt nişte legături psihologice în care nu am experienţă", a spus ea în legătură cu relaţia dintre tatăl său şi Noemi.

"Vreau să rămân apropiată de ambii părinţi, pentru că ceea nu se vede este că durerea lor este profundă şi-i afectează pe amândoi", a declarat tânăra în vârstă de 25 de ani, care are doi copii şi nu este căsătorită, despre problemele căsătoriei părinţilor săi. Ea a adăugat că mama sa ar suferi mai mult după cei 30 de ani de căsătorie.

Împreună cu sora sa mai tânără, Eleonora, şi fratele său mai mic, Luigi, aceasta afirma într-o declaraţie anterioară că, în opinia lor, au crescut într-o "familie echilibrată, cu principii puternice". Însă, anul trecut, Barbara declara că, în opinia, sa, conflictul de interese dintre vastul imperiu de afaceri al lui Silvio Berlusconi şi rolul său politic aduce atingere vieţii publice. Aceasta a refuzat, de asemenea, să se înscrie în partidul tatălui ei, Forza Italia.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea