x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bătaie generală cu roşii în Columbia

Bătaie generală cu roşii în Columbia

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    03 Iun 2008   •   00:00
Bătaie generală cu roşii în Columbia
Sursa foto: Mauricio Duenas/

Columbienii din Sutamarchan (Boyaca) s-au bătut de 1 iunie cu roşii cu ocazia Festivalului “Tomatina Colombiana”

Columbienii din Sutamarchan (Boyaca) s-au bătut de 1 iunie cu roşii cu ocazia Festivalului “Tomatina Colombiana”. Potrivit organizatorilor, sute de localnici au folosit drept proiectile peste 10 tone de tomate. La final, tunurile de apă ale pompierilor s-au transformat în duşuri publice.
 

Pariu cu moartea: A cîştigat 5.000 de euro pentru că a trăit

Un britanic bolnav de cancer în stadiu terminal a cîştigat 5.000 de lire sterline după ce a pariat că totuşi va supravieţui. Acum opt luni, medicii l-au anunţat pe Jon Matthews că n-ar trebui să-şi facă planuri pentru Crăciun. Englezul în vîrstă de 58 de ani nu s-a descurajat, ba chiar a mers la o casă de pariuri unde a pus rămăşag pe 100 de lire sterline că va trăi cel puţin pînă în luna iunie. Pentru că a trecut termenul “scadent”, bărbatul a primit 5.000 de lire sterline. Jumătate din sumă va fi donată pentru bolnavii de cancer. “Niciodată n-am fost mai bucuroşi că am dat cuiva un premiu de 5.000 de lire sterline”, a declarat Graham Sharpe, purtătorul de cuvînt al casei de pariuri William Hill.

 

SUA: Jaf cu chiloţi pe faţă

Poliţia din Colorado, SUA, se află în căutarea a doi tîlhari care au demonstrat un simţ vestimentar ieşit din comun: în timpul jafului, ei au purtat chiloţi de damă... pe faţă. Înregistrările realizate de camerele de supraveghere arată doi bărbaţi neînarmaţi, într-un supermarket din Arvada, Colo­rado. Ei au furat bani şi cîteva pachete de ţigări. În loc de cagule ei au purtat pe faţă chiloţi de damă, informează Rompres. Chiloţii le-au acoperit nasul, gura şi bărbia, lăsînd restul feţei descoperită.

 

Ţara Galilor: Pană de curent provocată de vaci

Mai multe vaci cu mîncărimi au provocat o pană de curent într-o localitate din Ţara Galilor, după ce s-au frecat straşnic de stîlpii de înaltă tensiune din zonă, relatează Rompres. Peste 130 de case din Gwynfryn au rămas timp de 16 ore fără curent electric, după ce bovinele au dislocat stîlpii de care s-au scărpinat energic. “Este un caz rar, dar se mai întîmplă. O vacă ajunsă la maturitate poate cîntări între 450 şi 680 de kilograme. Dacă se freacă în mod constant de acelaşi stîlp, îl poate detaşa de la sistemul electric”, a declarat un reprezentant al companiei locale de energie electrică.

×
Subiecte în articol: magazin