x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bilanţ amoros: frumos de pică şi prost de pute

Bilanţ amoros: frumos de pică şi prost de pute

02 Oct 2009   •   00:00
Bilanţ amoros: frumos de pică şi prost de pute
Sursa foto: /iStock Photo

La o seară între fete, când majoritatea naram despre cât e de diferit sexul înainte şi după mariaj, cât de adânc se inhibă erotismul feminin de la mirosul de dezinfectant de baie, se trezeşte una, mai cu glas: dragă, ea e fericită. Are un soţ frumos de pică şi prost de pute!



Dacă cineva dorea să facă un reportaj despre cum arată o adunare de muieri uşor tulburate şi cu gura căscată, de parc-ar fi dorit să-nghită un dovleac întreg, atunci alea erau locul şi momentul. Sigur, cu toţii, lăuntric, suntem dispuşi să admitem ce bube au apropiaţii, dar nu neapărat să le şi-mprăştiem public. Gen, ce mai faci, cutare? Uite, bine, tocmai îl educ pe bărbatu-meu să nu mai aştepte cu spălatu' pe picioare până seara la culcare, că are ciupercă şi miroase, zău!

Ori salut, prietene, cum merge? Merge, merge, îi caut nevesti-mii nişte lenjerie, c-o poartă şi-acum p-aia din liceu şi să-nţepenesc dacă n-am impresia că se despoaie bunică-sa lângă mine!

CIMPANZEI
Nici n-aţi îndrăzni să vă imaginaţi cu ce chip senin şi cu ce glas hotărât a tunat ea verdictul: în pat, o-nnebuneşte! Şi ce dacă-i cam cimpanzeu? Câtă vreme sexul o face să se urce pe tavan... Pesemne că mutrele noastre trădau stupoarea şi gândurile meschine, invidia legată de sexul ei înălţător, precum şi mirarea legată de subţirimea intelectuală a partenerului, mână-n mână cu desăvârşita ei resemnare.

Deh, n-are soluţie. Sub nici o formă nu renunţă la "fucking sex cu ăsta". După ce că trăim într-o lume de rahat, ne-a explicat ea, după ce că înghite fel de fel de mizerii atâtea ore pe zi de la altă adunătură de bolovani, de ce să renunţe la al ei de-acasă, când ăsta măcar o regulează bine?! Până la urmă, n-aş putea zice că raţionamentu' ei ar fi fost taman aberant. Mai mult, vorba ei, când încerci să-i explici prostului că-i prost, maimuţa sare la gâtu' tău sau îţi întoarce fundu' (ea a zis curu'). I s-a întâmplat cu şefu-său.

ORGOLII
Mai multă sinceritate, câtă? Aţi văzut voi vreun mascul adunat cu vreo pipiţă, d-aia de funcţionează pentru bărbat ca poşeta (accesoriu în care se depozitează cele necesare) pentru femeie? Ştiţi pe vreunul să admită zâmbitor că fetiţa de lângă el e aşa, drăguţă ca un animăluţ de casă şi cam tot atât de inteligentă? Eu n-am văzut. Şi asta pentru că bărbaţii sunt aşa pătrunşi de importanţa lor şi totodată convinşi că orice-ating se pătrunde, la rându-i, de acelaşi efect impunător (desigur, ne referim la persoane cât de cât decente, nu la golani care se laudă la bere cum au făcut-o ei pe proastă aseară-n scara blocului).

Altfel, nici un bărbat "de-adevăratelea" n-o să-mpărtăşească pretinilor de la club că el o place mult pe bruneta lui pentru că dânsa, deşi deşteaptă ca noaptea sau ca gaura cheii, face un sex oral desăvârşit, de care el e pur şi simplu dependent!

×
Subiecte în articol: punctul pe g