x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Botox party: Să ne distrăm şi ridurile să ni le estompăm

Botox party: Să ne distrăm şi ridurile să ni le estompăm

de Oana-Maria Baltoc    |    04 Dec 2009   •   00:00

Botox Party, fiţă de fiţă sau ţâţă (siliconată) de mâţă în materie de petreceri importate din State, unde doamne şi domnişoare (ba chiar şi unii domnişori) doldora de bani şi cocârjaţi de complexe şi mai ales de greaua misiune pe care o au de împlinit pe la chermezele mondene, se strâng la un pişcot şi o şampanie fină pentru a-şi netezi ridurile ca între prieteni.

O astfel de reuniune a avut loc săptămâna aceasta în Bucureşti, sub deviza "Girls just wanna have fun", vorba cântecului interpretat de Cyndi Lauper în anii '80, când fetele parcă înţelegeau altceva prin distracţie, nu visau la chirurgi esteticieni dotaţi cu seringi erecte, pregătiţi să le introducă acele sub piele.

Dar să fim open minded, cum ni se cere uneori pe un ton superior, atunci când ne mijeşte un zâmbet în colţul gurii auzind despre o tanti cu faţa "cimentată" din cauza Botoxului. Trebuie să înţelegem că vremurile s-au schimbat, iar celebrii din toate cotloanele lumii nu puteau să ignore un asemenea trend, născut la Hollywood, una dintre "capitalele" superficialităţii, unde goana după tinereţe fără bătrâneţe naşte din ce în ce mai des monştri.

Nu-i de mirare că moda a fost îmbrăţişată cu fervoare şi de vedetuţele noastre. Ce e bun pentru divele lor este divin pentru ale noastre. Recunosc, nu mă interesează că unii aleg să treacă pe la nenea medicul specialist ca să le "calce" faţa la el în cabinet, dar cred că am voie să râd în voie când aud cum se transformă cabinetul în party-club.

În meniul unui astfel de party cosmetico-monden se amestecă injecţiile cu Botox şi băuturile fine, pe care probabil că pacientele le sorb vesele cu paiul după acţiunea de înfrumuseţare. Dintr-o singură încercare aveţi voie să ghiciţi cine nu putea să lipsească de la o asemenea întâlnire intimă, relaxantă, cu medic pe post de ospătar, deşi persoana reprezintă alegerea numai bună de proptit în capul rubricii contraindicaţii: Gina Pistol. Taman iepuraşul cu botic amarnic încercat de colagen şi criticat asiduu în presa mondenă pentru exces de substanţă.

Pe ideea "să mai luăm un botoxel, să ne veselim niţel", vedete şi jurnalişti s-au întâlnit la un Spa din Capitală, unde la o bârfă mică şi, bineînţeles, prietenească, s-au administrat injecţii pentru doritoare. Curat distractiv, în special pentru noi aştia mai ridaţi, care ne-am lăsat imaginaţia să zburde şi ne-am închipuit cum se miră amicii botoxaţi, pipăindu-şi fericiţi tegumentul neted ca ăla de pe popoul unui bebeluş. Şi apoi rămân aşa, miraţi.

×
Subiecte în articol: magazin