x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britanicii aşteaptă extratereştrii pe Muntele Sacru

Britanicii aşteaptă extratereştrii pe Muntele Sacru

19 Aug 2010   •   00:00

Un număr record de OZN-uri şi-ar putea face curând simţită prezenţa pe cerul de deasupra comitatului britanic Devon, cu ocazia pelerinajului spiritual de venerare întreprins de mai mulţi indivizi pe un “munte sacru” aflat aici, titrează thisisplymouth.co.uk, citat de descoperă.ro.



Membrii Societaţii Aetherius vor urca sâmbăta, 28 august, pe Yes Tor, al doilea cel mai înalt punct din Dartmoor, Devon, pentru a cânta şi a se ruga, ca urmare a convingerii că locul este încărcat cu energie spirituală.

Iar, dacă ceremonia va determina un răspuns al extratereştrilor similar cu cel obţinut de pelerinajul aceloraşi oameni la Combe Martin, cu doi ani în urmă, cerurile ar trebui să abunde în farfurii zburătoare.

Atunci, in 2008, peste 100 de adepţi au vizitat satul din nordul Devonului, şi peste 200 de sesizări cu privire la survolul unor OZN-uri au fost înregistrate pe teritoriul Marii Britanii. Purtătorul de cuvânt al Societăţii Aetherius, Mark Bennet, susţine că "pentru fiecare pas pe care îl facem în direcţia extratereştrilor, ei fac doi către noi, însă trebuie să depunem efortul de a ne arăta disponibili. Avem nevoie de pace şi iluminare, pentru ca ei să fie apoi în poziţia de a ne ajuta".

Societatea Aetherius a fost fondată in anii '50, de catre Dr. George King, care pretinde că anumite locuri de pe muntele sacru din Devon au fost încărcate cu energie spirituală de către extratereştri veniţi de pe Marte si Venus. Doctorul King a activat ca medium, iar cei care îl urmeaza cred că discursurile sale în stare de transă sunt o formă de comunicare dinspre forme de viaţa superioare.

×
Subiecte în articol: lumea