x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Broscuţa Oui e motociclistă

Broscuţa Oui e motociclistă

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    11 Ian 2008   •   00:00
Broscuţa Oui e motociclistă

Broscuţa Oui este o împătimită a jucăriilor. Deşi proprietarul îi face tot felul de cadouri, cel mai mult lui Oui îi place motocicleta din imagine. Broscuţa este atât de încântată, încât pozează ca o adevărată vedetă, pentru vizitatorii localităţii Pattaya din Thailanda

 

Copenhaga - Maratonul masturbării

Capitala daneză Copenhaga va găzdui în luna mai a acestui an un maraton al masturbării, prin intermediul căruia organizatorii doresc să înlăture tabuurile privind plăcerea autoindusă, relatează Rompres. Pia Struck Madsen, specialistă în sexologie, a declarat că scopul acestui eveniment este acela de a vedea bărbaţi şi femei din toate păturile sociale participând la maraton, care promite “plăcere, relaxare şi autodescoperire sexuală”. “Masturbarea este pozitivă, sigură şi o alternativă erotică”, a declarat Madsen, referindu-se la evenimentul ce va avea loc la 31 mai.

 

Olanda - Au “încercat” 58 de pilule pentru erecţie

Un bărbat şi o femeie din Olanda au fost surprinşi de poliţie dezbrăcaţi într-o maşină, testând 58 de pilule pentru erecţie, relatează site-ul Independent Online. Oamenii legii au fost atraşi de bâţâiala unei maşini parcate pe o stradă din Haga, la o oră târzie. Înăuntrul ei au găsit un bărbat de 53 de ani şi o tânără de 19, ambii dezbrăcaţi şi în plin act sexual. Cei doi au explicat poliţiştilor că testează diferite pastile pentru erecţie, ca parte a unui experiment, iar femeia este voluntar. Bărbatul a fost totuşi arestat, după ce în maşina sa au fost descoperite câteva droguri.

 

Australia - Invazie de şerpi din cauza secetei

Seceta istorică din Australia îi face pe şerpi să caute umiditatea din oraşe, unde numărul locuitorilor atacaţi de reptile a crescut alarmant, au averitizat autorităţile, citate de AFP. Premierul interimar al statului Victoria, din sud-estul Australiei, Rob Hulls, a recomandat populaţiei să fie foarte atentă, după ce o femeie şi câinele ei au fost muşcaţi de un şarpe în grădina casei lor din suburbiile oraşului Melbourne. Patrupedul a decedat, în timp ce femeia este încă internată în spital. Anul trecut, 197 de persoane din Australia au fost spitalizate din cauză că au fost muşcate de şerpi.

 

Polonia - Tramvaie deraiate cu o telecomandă

Un adolescent polonez din oraşul Lodz a provocat deraierea mai multor tramvaie şi rănirea a 12 persoane cu o telecomandă pe care şi-a meşterit-o singur, a anunţat poliţia locală, citată de AFP. Asupra băiatului de 14 ani a fost găsit un emiţător cu raze infraroşii, care îi permitea să modifice de la distanţă macazul liniilor de tramvai. Băiatul a povestit că a avut ocazia să pătrundă în incinta unui depou de tramvaie, pentru a aduna mai multe obiecte şi a face observaţii care să-i permită să-şi construiască telecomanda.

×
Subiecte în articol: magazin