x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bryan Adams Room Service

Bryan Adams Room Service

24 Feb 2005   •   00:00

MUZICA
Un album produs in camere de hotel

Bryan Adams si Andrea Bocelli sunt si ei prezenti pe piata muzicala romaneasca.
SEBASTIAN S. EDUARD

"Room Service" este titlul ultimului album Bryan Adams, aflat acum si pe piata romaneasca. Chitara canadianului n-a sunat nicicand mai bine: piesele sunt antrenante, bine lucrate si finisate, intr-un gen rock ce l-a consacrat de multa vreme pe acesta. "Room Service" contine 11 piese, dintre care putem aminti balada "Flying", "Open Road", bineinteles "Room Service", "I Was Only Dreamin", "Right Back Where I Started From" sau "Why Do You Have To Be So Hard To Love".

Interesanta este si constructia albumului. Practic, "Room Services" a fost facut din bucatele, pentru ca la finalul materialului muzical Bryan Adams da locatiile unde au fost compuse, masterizate sau mixate bucati din piese, interventii vocale sau dublaje: Hotelul Ritz - Paris, Hilton Noga - Cannes, Hyatt Regency - Cologne, Hotel Imperial - Viena, Four Season Hotel - Berlin sau SAS Hotel - Helsingsborh, Suedia. Practic sunt cateva zeci de hoteluri, apartamente particulare, studiouri de inregistrare, sali de concert sau repetitie, unde s-au nascut "bucati" din acest album la sfarsitul anului 2002 si prima jumatate a lui 2003. Rezultatul il veti vedea si, cu siguranta, va va surprinde, pentru ca "Room Service" pare mai degraba un album de colectie decat unul pentru cunoscatorii sau fanii artistului.

Un album pop semnat Andrea Bocelli

Pentru sufletele romantice va sta la dispozitie albumul "Andrea" al tenorului italian Andrea Bocelli. LP-ul contine 13 piese interpretate cu sensibilitate, in care limpezimea clasica se amesteca mestesugit cu influentele orientale. Ca bonus, albumul ofera piesa "Go where ti ho cercato", de pe coloana sonora a filmului "The Lazarus Child", interpretata alaturi de Holly Stell.

"Cantecul este limbajul universal al inimii", spunea Andrea Bocelli cu privire la acest album pe care il cataloga drept un exponent al muzicii pop. "Daca poti sa comunici sentimentele care iti vin direct din inima, atunci ceilalti te vor intelege. Muzica pop a fost pentru mine o experienta muzicala deosebit de creativa. Ma ajuta sa ma exprim prin diferite modalitati, sa ma bucur de noi experiente, sa lucreaz alaturi de alte talente muzicale si voci noi si sa descopar un nou tip de muzica".
×
Subiecte în articol: room room service