x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Căprioarele Cerbului de Aur

Căprioarele Cerbului de Aur

de Adriana Paduraru Vaduva    |    28 Aug 2009   •   00:00
Căprioarele Cerbului de Aur
Sursa foto: Ioana Chiriţă/

Alexandra Tararache şi Raluca Hogyes au misiunea de a prezenta alături de nume consacrate în televiziune (Delia Budeanu, Aurelian Temişan şi Mihai Constantin) Festivalul "Cerbul de Aur". Ambele sunt la prima experienţă de acest gen, dar sunt convinse că nu vor dezamăgi pe nimeni.

"Nu voi spune că-mi este greu, ci doar că muncesc să pot ajunge, într-un timp scurt, la un nivel la care să nu mă dezamăgesc pe mine însămi şi nici pe oamenii care au avut încrederea să mă aleagă pentru această misiune. Trebuie să recunosc faptul că mă simt copleşită de emoţii încă de pe acum şi că presiunea va fi mare când mă voi afla în faţa oamenilor ce vor veni în Piaţa Sfatului, dar sunt sigură că o să iasă bine şi la final o să fim cu toţii fericiţi", spune Alexandra.

"Sunt conştientă că misiunea pe care o am nu este deloc uşoară, dar voi da tot ce am mai bun, astfel încât să nu dezamăgesc pe nimeni", a adăugat şi Laura.

PROGRAM
Ediţia din 2009 a Festivalului "Cerbul de Aur", care se va desfăşura în perioada 2-7 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, va reuni anul acesta 27 de concurenţi din 20 de ţări. Spectacolul de televiziune realizat în afara concursului propriu-zis reprezintă o impresionantă incursiune în istoria muzicii moderne. Devenit, de-a lungul celor patru decenii de existenţă, un brand naţional, "Cerbul de Aur 2009" va cuprinde şase seri: seara I (Concertul de deschidere Evergreen), seara a II-a (Seara Pop), seara a III-a (Seara Rock), seara a IV-a (Finala Concursului de Interpretare), seara a V-a (Gala Laureaţilor şi Seara Superstar).

Seara a VI-a (Hora Satului) este dedicată, conform tradiţiei, folclorului românesc de bună calitate şi reuneşte artişti de mare valoare ai muzicii populare româneşti.
Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro.

 

"Am 20 de ani şi sunt născută în Bucureşti, într-o lună de vară. Sunt studentă în anul II la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Sunt un om simplu, dar cu o ambiţie grozavă, care m-a ajutat până acum în tot ceea ce am făcut. Am calităţi, dar şi defecte, visez, dar sunt realistă, sunt puternică, dar am şi momente de slăbi-ciune... Sunt un om normal, ca voi toţi, şi mi-aş dori să mă percepeţi ca atare"
Alexandra Tararache

"M-am născut în Bucureşti acum 21 de ani, la data de 31 decembrie, când toată lumea era în plină efervescenţă a Revelionului. La vârsta de 17 ani am început să cochetez cu modellingul şi am interpretat diverse roluri în videoclipuri sau în reclame. Am absolvit Facultatea de Relaţii Comerciale Financiar Bancare Interne şi Internaţionale şi în prezent îmi continuu studiile de masterat"
Raluca Hogyes

×
Subiecte în articol: vedete program cerbul de aur