x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Caracatiţa Paul, protagonista unui thriller chinezesc

Caracatiţa Paul, protagonista unui thriller chinezesc

23 Iul 2010   •   00:00

"Asasinul Caracatiţei Paul", un film care îl are ca protagonist pe cel mai faimos cefalopod din lume şi care a fost produs de "China Film Group" şi "Beijing Filmblog Media" - reuşind să treacă de cenzură -, va ajunge în cinematografele chinezeşti la sfârşitul lui august, transmite Efe.



"Thrillerul", care a fost filmat în Africa de Sud şi acum urmează să fie înregistrat la Beijing, se bazează pe o dublură chineză a lui Paul, după cum a comunicat purtătorul de cuvânt al firmei producătoare, Song Ping, pentru "Shanghai Daily", declaraţii preluate totodată şi de presa din Hong Kong, informează Agerpres.

Subiectul filmului va relata traseul de prezicător al lui Paul în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, precum şi punctul de plecare al capacităţii sale de a ghici.

Până acum nu au apărut detalii legate de prezenţa adevăratului Paul în scenele filmului, însă producătorii nu se îndoiesc de succesul peliculei, deoarece consumatorul de moluşte şi crustacee este foarte iubit în China, independent de prestaţia echipei naţionale de fotbal în timpul turneului sud-african.

Celebră pentru că nu a greşit niciunul din pronosticurile de la Mondial, caracatiţa este noul idol 'pop' al societăţii chineze, fapt care a determinat mulţi oameni de afaceri din ţară să se gândească la modalităţi diferite de a face bani de pe urma ei.

O agenţie de turism din Canton, sudul Chinei, a pregătit o ofertă care include vizitarea celor două ţări finaliste la Mondial, cu o oprire obligatorie la acvariul-cămin al lui Paul, din Germania

×
Subiecte în articol: special magazin observator