x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carte pentru copii despre chirurgia estetică

Carte pentru copii despre chirurgia estetică

30 Mai 2008   •   00:00

Un specialist în chirurgie plastică din SUA a lansat în librării o carte pentru copii în care explică totul despre operaţiile de remodelare a nasului, liposucţii şi implanturi mamare

Un specialist în chirurgie plastică din SUA a lansat în librării o carte pentru copii în care explică totul despre operaţiile de remodelare a nasului, liposucţii şi implanturi mamare, potrivit Rompres. Dr Michael Salzhauer, din Miami, este autorul cărţii “My Beautiful Mommy” (Mămica mea frumoasă), care include şi exemplificări prin imagini desenate, relatează Rompres. Medicul speră că astfel micuţii vor fi astfel pregătiţi în momentul în care părinţii lor vor apela la chirurgia estetică. Citind-o, ei nu vor mai fi şocaţi de rezultate şi de schimbarea fizică bruscă a mamei sau a tatălui. Povestea cărţii se referă la o fetiţă a cărei mamă este supusă mai multor operaţii estetice, la nas, la burtă şi la sîni.

 

A dus cu taxiul hoţul care tocmai îi prădase casa

Un şofer de taxi din China a ajutat fără să ştie un hoţ care tocmai îi prădase casa, relatează Rompres. Taximetristul, pe nume Shen, a luat un pasager de la o staţie de autobuz din oraşul Huainan, în jurul orei trei dimineaţa. “Avea cu el o grămadă de aparate electronice, aşa că l-am ajutat să le bage în maşină. Am observat că printre toate acele obiecte avea şi un peşte fără coadă, iar atunci m-am gîndit cît de mult seamănă cu peştele pe care îl am eu în frigider. Nu m-am gîndit însă deloc că ar putea fi tocmai al meu”, a povestit şoferul. Misteriosul pasager i-a explicat că tocmai a revenit dintr-o călătorie efectuată în oraşul său natal şi că a fost lăsat în zonă de un autocar. Taximetristul a aflat adevărul abia cînd s-a întors acasă şi a constatat că locuinţa îi fusese spartă şi că multe dintre lucrurile sale de valoare dispăruseră... inclusiv peştele fără coadă. Mai tîrziu, poliţia a reuşit să-l aresteze pe hoţ, un bărbat de 56 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin