x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco, devansată cu câteva zile

Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco, devansată cu câteva zile

02 Aug 2010   •   00:00

Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco cu logodnica sa sud-africană Charlene Wittstock va avea loc în zilele de 2 şi 3 iulie 2011, în loc de 8 şi 9 iulie, aşa cum se anunţase iniţial, potrivit unui comunicat al palatului princiar monegasc, citat de AFP.

Această modificare are la bază două motive: pe de o parte, reuniunea Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) la Durban, în perioada 5 - 9 iulie, iar pe de altă parte, dorinţa prinţului Albert al II-lea ca prima călătorie în străinătate a lui Charlene, după căsătorie, să fie una în Africa de Sud.

"Ţinând cont de faptul că reuniunea CIO va avea loc la Durban, între 5 şi 9 iulie, cuplul a dorit să fie alături de familia olimpică. Prinţul a dorit, totodată, ca primul voiaj în străinătate al viitoarei prinţese să fie în ţara ei de origine, Africa de Sud", se afirmă în comunicatul palatului princiar.

Prinţul Albert al II-lea, care a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă în competiţia de bob, este membru CIO din 1985.

Pe 23 iunie, palatul monegasc a anunţat logodna prinţului Albert al II-lea, în vârstă de 52 de ani, cu iubita sa sud-africană, Charlene Wittstock, în vârstă de 32 de ani.

×
Subiecte în articol: lumea