x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cea mai mică mamă din lume a mai născut un băieţel!

Cea mai mică mamă din lume a mai născut un băieţel!

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Dec 2009   •   00:00
Cea mai mică mamă din lume a mai născut un băieţel!

Are doar 71 de centimetri, este bolnavă, dar şi-a dorit o viaţă normală. Se poate spune că a şi reuşit, notează topnews.ru. Este vorba despre o doamnă de 35 de ani, din Kentucky, mamă a trei copii.



Pentru Stacey Herald visul de a avea copii părea o utopie pentru că medicii i-au pus un diagnostic dur:  imperfecta osteogenesis. Mai precis, o boală ereditară care se manifestă prin fragilitate osoasă crescută, ceea ce duce la deformari scheletice şi deformarea severă a corpului. În ciuda avertizărilor date de medicii, care i-au spus că în cazul ei orice sarcină îi poate provoca decesul, Stacey a născut în ultimii trei ani de trei ori: două fete şi un băiat. Băieţelul a văzut lumina în urmă cu câteva zile!


"Am ştiut de fiecare dată că pot muri, dar disperarea de a avea o familie normală m-a făcut să trec peste orice pericol", susţine Stacey.


Americanca ar fi trebuit să nască în jurul Crăciunului, însă medicii au decis să nu mai aştepte naşterea la termen...


În aceste condiţii, Maleahi s-a născut în urma unei intervenţii chirurgicale prin cezariană.


"El este cel mai frumos copil din lume", spune fericita mămică.


Stacey insistă pe faptul că, în ciuda tuturor dificultăţilor, este fericită pentru că reprezintă o mare bucurie pentru copiii săi: "Cei trei copii sunt cele mai frumoase cadouri ale noastre şi, cred, că şi invers putem spune acelaşi lucru".

×
Subiecte în articol: magazin