x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun RĂZBUNAREA unei femei pe soțul care a înșelat-o. Anunțul de DIVORȚ a fost făcut public!

RĂZBUNAREA unei femei pe soțul care a înșelat-o. Anunțul de DIVORȚ a fost făcut public!

24 Sep 2015   •   21:49
RĂZBUNAREA unei femei pe soțul care a înșelat-o. Anunțul de DIVORȚ a fost făcut public!

O femeie înșelată și disprețuită și-a părăsit soțul infidel într-un mare fel: a făcut anunțul cu ajutorul unui panou publicitar enorm expus pe autostradă.

Soția, care s-a semnat Lisa, a postat mesajul gigantic peste noapte, astfel încât soțul său Paul să îl vadă în drumul spre muncă:

„Către soțul meu infidel Paul.
Vă meritați unul pe altul. Când te vei întoarce acasă nu voi mai fi acasa.
Bucură-te de drumul către muncă! Lisa.”

Potrivit telegraph.co.uk, imaginea a fost vizibilă începând cu ora 23:00, marți seară, pe autostrada spre Sheffield. Oamenii care au văzut panoul publicitar au făcut diverse comentarii pe Twitter.

Mark Catterall, directorul agenției de publicitate Kong Media, care i-a vândut Lisei spațiul pentru advertising, susține că femeia a plătit sute de lire pentru această despărțire, pentru că și-a dorit vizibilitate la o oră de vârf, într-o locație tranzitată.

Acesta s-a amuzat, spunând că probabil „vor fi multiple telefoane date de diverși Paul către diverse Lisa”.

El a mai adăugat că e prima dată când un asemenea mesaj este afișat pe un panou publicitar outdoor în Marea Britanie, existând totuși un precedent în Statele Unite.

Lisa, femeia înșelată, și-a pregătit răzbunarea cu atenția, contractând firma de publicitate cu câteva săptămâni înainte.

Catterall a subliniat că este un mod „profesionist de a te despărți de cineva”, dar că speră ca pe viitor să primească solicitări și pentru cereri în căsătorie. 

×