x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celia,cu forţe noi

Celia,cu forţe noi

14 Dec 2007   •   00:00

Dorinţa de a progresa a făcut-o pe Celia să renunţe la trupa Elegance şi să-şi clădească o carieră solo. Este convinsă că a făcut un pas important şi un progres vizibil.

"Nu am timp de telenovele! Cariera muzicală e mai importantă acum"

Dorinţa de a progresa a făcut-o pe Celia să renunţe la trupa Elegance şi să-şi clădească o carieră solo. Este convinsă că a făcut un pas important şi un progres vizibil. "In momentul rupturii de Elegance am decis cu Costi Ioniţă, căruia ii mulţumesc că mi-a rămas alături şi a avut incredere in talentul meu, că putem continua, chiar dacă Elegance se destrămase. Mi-am adunat toate forţele pentru a crea un proiect care să mă reprezinte şi totodată să fie inedit... intr-un cuvănt... CELIA", spune jumătatea brunetă a ex-Elegance.

SHOW INEDIT. Noul album, intitulat sugestiv "Printre stele" şi realizat in studioul "Dr Costi", aduce un sound fresh, lucrat, pe ritmuri de house şi dance, iar primul extras pe single, "Vraja ta", este de altfel şi singurul featuring in colaborare cu Adler. Albumul conţine nouă piese şi un negativ, toate muncite cu suflet şi profesionalism de orchestratorul Marcel Prodan şi textierul Neguţu Constantin. Surprizele nu se opresc aici. Toate show-urile pe care frumoasa brunetă le va susţine vor fi animate de prezenţa a două dansatoare, Ane şi Simonik. In plus, o bruneţică sexy va ţine ritmul pieselor căntănd la keyboard, iar un MC va menţine distracţia pe parcursul spectacolului. In această formulă, de fiecare dată pe scenă se dă naştere unui show cu adevărat incendiar.

A primit oferte de a juca in telenovele, insă le-a refuzat. "Consider că este mai important acum să-mi consolidez cariera in muzică", conchide ea. In plus, Celia va incepe filmările la un nou clip, "Şoapte", piesă care poate fi ascultată deocamdată doar pe Youtube. Şi, pentru că Sărbătorile se apropie, "doresc, ca şi pănă acum, ca Moş Crăciun să aducă sănătate, putere de muncă şi fericire tuturor din jurul meu". Ea este fericită, pentru că are lăngă ea un bărbat aşa cum a visat...

×
Subiecte în articol: cover story