x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ceremonii de Sfântul Anton

Ceremonii de Sfântul Anton

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    18 Ian 2008   •   00:00
Ceremonii de Sfântul Anton

Sărbătoarea Sfântului Anton, patronul animalelor, este una foarte importantă pentru credincioşii romano-catolici. Locuitorii oraşului spaniol San Bartolome de Pinares, dar nu numai ei, au nenumărate tradiţii când vine vorba despre această zi.

Sărbătoarea Sfântului Anton, patronul animalelor, este una foarte importantă pentru credincioşii romano-catolici. Locuitorii oraşului spaniol San Bartolome de Pinares, dar nu numai ei, au nenumărate tradiţii când vine vorba despre această zi. Una dintre ele este trecerea prin foc a cailor, tradiţie ce datează de sute de ani. Prin acest ritual, satul va fi purificat.

 

Lansare În 2009 - George Michael îşi scrie autobiografia

Starul pop George Michael a acceptat să scrie o autobiografie plină de detalii picante, programată pentru lansare în toamna anului 2009, semnând cu Editura HarperCollins “unul dintre cele mai mari contracte din istoria publishing-ului din Marea Britanie”, informează Reuters. “Este una dintre cele mai fierbinţi autobiografii care au rămas nepublicate”, a indicat HarperCollins, o unitate a News Corp., într-un comunicat. Purtătorul de cuvânt al lui Michael nu a dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei, în timp ce purtătorul de cuvânt al HarperCollins nu a putut fi contactat.

 

Divorţ - Murphy s-a despărţit de noua sa soţie

Actorul american Eddie Murphy şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză, informează Reuters. Potrivit publicaţiei americane People, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe Insula Bora Bora, la 1 ianuarie. Pentru ca mariajul să fie recunoscut în Statele Unite, cei doi urmau să de căsătorească civil pe pământ american. Dar Murphy (46 de ani) şi Edmonds (40 de ani) au declarat într-un comunicat pentru revista People că nu vor face acest lucru, pentru că s-au despărţit, dar au decis să rămână prieteni.

 

În arest - Şi-a obligat fiul să poarte o geacă

Supărat că fiul său de 7 ani nu voia să poarte o geacă decorată cu însemnele echipei Green Bay Packers în timpul unei meci câştigat de aceasta, un tată şi-a legat băiatul cu bandă adezivă şi i-a lipit haina pe el, relatează Rompres. Mathew Kowald (36 de ani) a fost arestat în legătură cu acest incident, după ce soţia le-a povestit totul autorităţilor. Ulterior, el a fost eliberat pe cauţiune. Soţia a cerut un ordin de restricţie pentru ca Mathew Kowald să nu se mai poată apropia de copil, pe fondul unor probleme familiale mai vechi.

 

Revenire - Din nou pe gazon la 71 de ani

La vârsta de 71 de ani şi la 36 de ani după retragerea din fotbal, fostul atacant mexican Salvador Reyes va îmbrăca pentru ultima oară tricoul echipei Chivas de Guadalajara, cu ocazia unui meci oficial ce va avea loc sâmbătă, în semn de omagiu pentru cele 122 de goluri pe care le-a înscris pentru echipa sa. Această aniversare insolită va avea loc cu ocazia meciului de campionat dintre Guadalajara şi Pumas, Reyes urmând să intre pe teren şi să dispute primul minut de joc înainte de a fi înlocuit de tânărul atacant Omar Bravo, conform vicepreşedintelui clubului Nestor de la Torrre.

 

×
Subiecte în articol: magazin