x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlene, prinţesă cu de-a sila

Charlene, prinţesă cu de-a sila

de Sînziana Stancu    |    04 Iul 2011   •   21:00
Charlene, prinţesă cu de-a sila

Cand Charlene Wittstock a varsat la­crimi in biserica, toata lumea credea ca sunt de fericire, pentru ca o fata ta­na­ra si frumoasa ca ea, dar fara 'san­ge albastru', devenea printesa micului paradis de la Mediterana al celor mai selecti bogatasi. Dar 'in di­mi­nea­ta de dupa' nunta ca-n povesti, de trei zile si trei nopti, suflarea mone­gas­ca era izbita in plin de alte cleveteli pe seama cuplului princiar care nici nu plecase in luna de miere. Pu­bli­ca­tia Journal de dimanche dadea la moa­lele capului, dezvaluind ca proas­pa­ta sotie a printului mostenitor Albert al II-lea de Monaco ar fi facut trei incercari de a-l parasi inainte de nun­ta, si nu una, cum se zvonise la in­ce­put, prin luna mai, cand incepuse sa se vorbeasca despre viitoarea lor nunta.

Astfel, dupa cele scrise in pu­bli­catia franceza, tanara fosta inotatoare olimpica sud-africana, ajunsa acum la 33 de ani, ar fi facut prima incercare de a scapa de 'casatoria aranjata' cu mos­tenitorul principatului, mai mare decat ea cu 20 de ani, la Paris, unde ple­case ca sa-si probeze rochia de mi­reasa. Era in luna mai. In timpul acelei vizite in capitala Frantei, Charlene s-ar fi 'refugiat' la ambasada ta­rii sale din Paris, dupa cum au dez­valuit surse din principat. Nu au fost precizate insa imprejurarile care au facut ca tentativa ei sa esueze. Charlene a 'recidivat' chiar pe la sfarsitul aceleiasi luni, in timpul Marelui Premiu de Formula 1 a Principatului Mo­naco. Ultima incercare a facut-o cu mai putin de-o saptamana inaintea nuntii.

Autoritatile principatului i-au confiscat atunci pasaportul in drum spre aeroportul din Nisa, via elicopterul de serviciu care zboara intre Monaco si Franta. Se spune ca, dupa ce a vazut ca esuase si de acea data, Charlene s-ar fi lasat convinsa sa continue planul de casatorie cu Albert de Monaco.

Daca, intr-adevar, s-ar fi facut un 'aranjament', dupa cum au dezvaluit surse de la Palat, acesta ar fi acela ca Charlene sa-i dea printului Albert un mostenitor legitim, nu din flori, cum se spune ca ar avea vreo trei sau chiar patru, de 'culori' diferite, iar printul sa-i ofere ei un stil de viata de mi­lionara. Astfel, Charlene ar urma sa inchida ochii la 'derapajele' lui sentimentale din care se spune ca ar fi rezultat 'ilegitimii', chiar daca aceste zvonuri ar fi confirmate de ana­lizele de ADN, la care l-ar fi obligat cel putin una dintre iubitele care au facut copii cu el. Pana acum se stie ca ar avea un fiu de 6 ani, Alexandre, facut cu o frumoasa stewardesa din Togo, Nicole Coste, si o fiica de 19 ani, Jazmin, facuta cu Tamara Rotolo, o agenta imobiliara din SUA.

El nu a recunoscut nici unul dintre acesti copii, dar nici mamele lor nu au facut vreun demers pentru asta. Au fost mereu tinuti departe de principat si de Palat si nu au fost vazuti nici la nunta. In schimb, Nicole Coste a fost vazuta in Monte Carlo si fotografiata de revista Voici, care a lansat zvonul ca ea ar mai avea un copil tot cu printul Albert. Paie pe foc a pus si revista franceza Public, care i-a mai atribuit un copil ilegitim printului, scriind ca ar fi vorba despre un baietel de 1 an si jumatate, facut cu o ita­lianca dispusa acum, dupa casatoria printului, sa faca dezvaluiri.

O oficialitate de la Palat a tinut sa precizeze ca nici unul dintre co­piii ilegitimi ai lui Albert nu poate sa aiba vreo pretentie la tronul principatului. 'Albert nu va avea un mos­tenitor oficial pana cand printesa Charlene nu ii va face unul', a mai dezvaluit oficialitatea monegasca sub promisiunea pastrarii anonimatului. Dar Charlene ar mai avea o sansa sa fuga de Albert, chiar si acum, in luna de miere, in care au plecat ieri si, de data asta, chiar la ea acasa, in Africa de Sud, unde el a tinut sa o duca, in semn de dragoste...

Impins de FBI la moarte
Misterul sinuciderii celebrului scriitor Ernest Hemingway se mentine si acum, dupa 50 de ani de la moartea lui. Prietenul lui, dramaturgul Aaron Edward Hotcher, exclude existenta unor tulburari de personalitate sau a unei depresii care l-ar fi facut pe Hemingway sa-si ia zilele, in timp ce sotia sa, Mary, dormea in casa din Idaho. Hotcher scrie in New York Times ca scriitorul care castigase Premiul Nobel era foarte afectat de supravegherea neintrerupta a FBI si suspiciunile autoritatilor federale americane privind legaturile lui cu Cuba si cu Fidel Castro. Toate acestea au avut un 'impact masiv' asupra scriitorului, accentuandu-i substantial suferinta, precum si tendinta suicidara. Hemingway 'era ingrozit de faptul ca era supravegheat si urmarit de FBI', mai scrie Hotcher.
• Sanziana Stancu

×
Subiecte în articol: fun