x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cheeky Girls, invitate la o dezbatere, la Universitatea Oxford

Cheeky Girls, invitate la o dezbatere, la Universitatea Oxford

30 Noi 2008   •   00:00

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia din trupa Cheeky Girls au fost invitate să ia parte la o dezbatere organizată pe tema celebrităţii de prestigioasa universitate britanică Oxford, informează thesun.co.uk.



Dezbaterea organizată de Oxford Union Society a avut în centrul ei tema celebrităţii şi a responsabilităţii, având ca titlu "Această Societate Consideră că Celebritatea Atrage o Mare Responsabilitate".

Deşi mass-media britanică a fost foarte ironică la adresa gemenelor din România, punând sub semnul întrebării criteriile pe baza cărora sunt ele considerate "celebre", Monica şi Gabriela Irimia au făcut faţă cu succes acestei dezbateri, prezentând o argumentaţie solidă. Gemenele au fost, de altfel, ovaţionate de cei prezenţi în sală.

O altă invitată la această dezbatere a fost Rebecca Loos, care a devenit celebră datorită afirmaţiilor sale despre o presupusă relaţie pe care a avut-o cu fotbalistul britanic David Beckham.

Monica şi Gabriela Irimia, adică trupa Cheeky Girls, s-au mutat în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă.

×
Subiecte în articol: lumea