x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CHINA / Oficiali corupţi trădaţi de amante

CHINA / Oficiali corupţi trădaţi de amante

de Veronica Micu    |    26 Iun 2008   •   00:00
CHINA / Oficiali corupţi trădaţi de amante

12:40 • Autorităţile anticorupţie din sudul Chinei le interoghează pe amantele demnitarilor suspectaţi de luare de mită pentru a obţine probe.



Autorităţile anticorupţie din sudul Chinei le interoghează pe amantele demnitarilor suspectaţi de luare de mită pentru a obţine probe.


ABUZURI. "Cel puţin 80% dintre oficialii daţi în vileag în Dongguan aveau amante, care ne-au dat informaţii importante pe care nu le aveam", a declarat Zhou Yuefeng, directorul adjunct al Biroului anticorupţie, pentru China Daily. Mai mult, Zuefeng susţine că primirea de mită sub formă de dividende reprezintă o faptă comună printre funcţionarii corupţi din Dongguan. "În acest an vom pune accentul pe sectoarele financiar şi medical. Bineînţeles, asta nu înseamnă că nu vom căuta corupţie şi în alte zone", a declarat el. Potrivit unui raport al procurorului general de anul trecut, dintre cei 16 oficiali provinciali găsiţi vinovaţi de corupţie în ultimii cinci ani, majoritatea au fost implicaţi în cazuri de abuz sexual, jocuri de noroc, spălare de bani şi vînzarea de terenuri către dezvoltatorii imobiliari în condiţii dubioase.

×
Subiecte în articol: magazin