x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CHINA-SEISM / Un nou cutremur în provincia Sichuan

CHINA-SEISM / Un nou cutremur în provincia Sichuan

09 Iun 2008   •   00:00

12:35 • O nouă replică cu magnitudinea de cinci grade s-a produs, azi, în provincia Sichuan, situată în sud-vestul Chinei. În 12 mai, regiunea a fost devastată de un seism violent, care s-a soldat cu 69.136 de morţi şi 17.686 de răniţi.

O nouă replică cu magnitudinea de cinci grade s-a produs, azi, în provincia Sichuan, situată în sud-vestul Chinei. În 12 mai, regiunea a fost devastată de un seism violent, care s-a soldat cu 69.136 de morţi şi 17.686 de răniţi.

 
DRAMĂ. Seismul s-a produs în districtul Pengxian, situat la circa 20 de kilometri de Chengdu, capitala provinciei, în jurul orei 15.28 (10.28, ora României), a anunţat Centrul chinez de informare privind cutremurele de pămînt, citat de agenţia China Nouă. Potrivit agenţiei oficiale, seismul a fost resimţit la Wenchuan, epicentrul seismului produs la 12 mai. „Aceasta este cea mai puternică replică din ultimele trei zile. Locuitorii speriaţi au părăsit imobilele şi corturile şi s-au adunat în stradă”, a declarat un jurnalist prezent în oraşul Wenchuan.

×
Subiecte în articol: magazin