x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Christopher Lee, vrăjitorul Saruman din "Stăpânul inelelor", colaborează cu trupa Manowar

Christopher Lee, vrăjitorul Saruman din "Stăpânul inelelor", colaborează cu trupa Manowar

30 Oct 2010   •   00:00
Christopher Lee, vrăjitorul Saruman din "Stăpânul inelelor", colaborează cu trupa Manowar

Actorul britanic care a interpretat vrăjitorul Saruman din trilogia "Stăpânul inelelor", va colabora cu trupa americană de heavy-metal Manowar, pentru a asigura vocea naratorului pe următorul album al trupei, ce va fi lansat în 2011.



Christopher Lee, în vârstă de 88 de ani, va participa la înregistrările pentru o nouă versiune discografică a albumului "Battle Hymns", care va fi lansată în 2011.
  
"A avut un rol esenţial într-una dintre francizele legendare, una dintre cele mai mari francize cinematografice din toate timpurile. (...) Este venerat de fanii filmului şi teatrului din lumea întreagă. Vorbeşte fluent multe limbi străine şi este un desăvârşit cântăreţ de operă şi de rock-metal. A fost înnobiliat de regina Marii Britanii şi a primit numeroase premii internaţionale", se afirmă într-un comunicat postat pe site-ul trupei Manowar.

Lee a jucat de mai multe ori în tinereţe rolul contelui Dracula, în numeroase producţii cinematografice inspirate de acest personaj, dar şi-a dobândit celebritatea graţie unor roluri mai recente, precum cel al contelui Dooku din trilogia "Războiul stelelor" şi cel al maleficului Saruman din "Stăpânul inelelor".

Trupa Manowar, formată în prezent din Eric Adams, Joey Demaio, Karl Logan şi Scott Columbus, este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal şi, conform Guinness Book of World Records 1984, "cea mai zgomotoasă trupă din lume".

×
Subiecte în articol: magazin