x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cinematografie - Sid Ganis reales

Cinematografie - Sid Ganis reales

de Corina Andriuta    |    16 Aug 2007   •   00:00
Cinematografie  -  Sid Ganis reales

Producătorul de film Sid Ganis a fost reales, pentru a treia oară, in funcţia de preşedinte al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Los Angeles, iar actorul Tom Hanks a devenit unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei care decernează in fiecare an premiile Oscar, transmite Reuters.


Producătorul de film Sid Ganis a fost reales, pentru a treia oară, in funcţia de preşedinte al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Los Angeles, iar actorul Tom Hanks a devenit unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei care decernează in fiecare an premiile Oscar, noteaza ryan.ru.

VETERAN. Sid Ganis, in vărstă de 67 de ani, a fost reales preşedinte pentru o perioadă de un an. Membru in Consiliul de Administraţie al Academiei de 21 ani, Ganis a devenit preşedintele acestei instituţii in urmă cu doi ani, succedăndu-i lui Frank Pierson, care efectuase deja numărul maxim de patru mandate de preşedinte. Veteran al industriei cinematografice, Ganis a fost preşedinte executiv al cătorva mari studiouri de film, precum Columbia Pictures şi Paramount Pictures. Proaspăt vicepreşedinte al Academiei, Tom Hanks se va ocupa de departamentul actorilor. Hanks a căştigat două premii Oscar pentru cel mai bun actor, in 1993, pentru rolul din "Philadelphia", şi in 1994, pentru rolul din "Forrest Gump". Actorul a mai servit ca guvernator al breslei actorilor din cadrul Academiei şi are multă experienţă atăt ca actor căt şi ca producător. Printre misiunile lui Ganis din următorul mandat se numără şi organizarea celei de-a 80-a ediţii a premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie 2008, la celebrul teatru Kodak de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: magazin ganis