x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Coincidenţe sinistre / FC Liverpool şi Prinţul Charles, pericole publice pentru Papă

Coincidenţe sinistre / FC Liverpool şi Prinţul Charles, pericole publice pentru Papă

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Dec 2008   •   00:00
Coincidenţe sinistre /  FC Liverpool şi Prinţul Charles, pericole publice pentru Papă

Yahoo!Messenger este de câteva zile motorul de distribuire a unei poante cu caracter sumbru. Mai precis, de câte ori echipa de fotbal FC Liverpool şi prinţul Charles au avut în acelaşi an reuşite majore în existenţă, de fiecare dată Papalitatea a avut parte de evenimente tragice. Despre ce este vorba...



1981. Este anul în care FC Liverpool se impune la Paris, cu 1-0, în faţa Real Madrid şi îşi adjudecă trofeul Liga Campionilor. În acelaşi an, prinţul Charles se căsătoreşte cu Diana. Ei bine, tot atunci, pe când se pregătea să salute credincioşii adunaţi în Piaţa Sfântul Petru, Papa Ioan Paul al II-lea a fost victima unui atentat pus la cale de Mehmet Ali Agca.

2005. Prinţul Charles se recăsătoreşte, cu Camilla de această dată iar FC liverpool pune mâna pe un nou trofeu continental – Champions League. În acest an papa Ioan Paul al II-lea trece în nefiinţă.

Astfel, autorii glumei sinistre, despre care vorbeam mai devreme, trag o concluzie: Dacă Charles mai are vreo idee de căsătorie şi FC Liverpool îşi mai pune în cap să câştige un trofeu european, ei bine atunci ar trebui ca cineva să-l pună în gardă pe Papă. Nu de alta, dar se pare că cele două personaje îi aduc un ghinion teribil.

×
Subiecte în articol: lumea