x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Consecinta extrema sau de la balena la stabilopozi

Consecinta extrema sau de la balena la stabilopozi

de Alex Anghel    |    31 Aug 2005   •   00:00
Consecinta extrema sau de la balena la stabilopozi

Consecinta extrema e o reteta de care nu ne mai plictisim. Ne-a demonstrat-o agentia Leo Burnett cu o noua executie pentru Prigat Activ.
Daca printul cu balena a castigat un premiu anul acesta la Ad’or, desi nu putem spune ca a fost una dintre lucrarile favorite ale festivalului si nici una spectaculoasa, ultimul print nu poate trece indiferent iubitorilor de publicitate. Frumusetea acestuia consta in posibilitatea pe care ti-o ofera in a-ti imagina un intreg scenariu, in a reusi sa faci un mic filmulet si sa te amuzi teribil.

PLAY. Iata filmuletul pe care mi l-am imaginat si retineti ca sunt obsedat de detalii: un tanar de 20 si ceva de ani se indreapta spre plaja, nu are tricou si nici maiou, doar o pereche de bermude de baie si una de papuci Converse (v-am spus ca sunt obsedat de detalii), o pereche de ochelari de soare, o carte de la Editura Humanitas, banuielile mele se indreapta spre Paulo Coelho - "Alchimistul", un cd-player, o patura alba de plaja si evident o sticla de Prigat de portocale. El, personajul principal, are un fizic anemic, precum cel al lui Mister Muscolo instalatorul, cu bun-gust, imaginatie si nefumator, dar oarecum neglijent, daca observam capacul asezat langa sticla, nemaivorbind de obiectele nesupravegheate de pe patura, in timp ce el probabil se balaceste in mare. Dar haideti sa ne indreptam un pic privirile asupra executiei in sine. Vizualul ne prezinta o patura de plaja, iar pe ea obiectele mai sus mentionate. Aceasta este prinsa in colturi nu de pietricele mici, gasite pe plaja, ci de patru stabilopozi. De aici si sloganul: "Mai mult fruct. Mai multa energie". Si acum va dati seama cum a carat acel tanar patru stabilopozi numai ca sa nu-i ia vantul patura? Daca acel tanar neglijent varsa Prigat de portocale pe patura si aceasta nu mai era luata de vant nu era o idee mai subtila, consecinta extrema mai era atat de evidenta?

×
Subiecte în articol: sufletul comertului