x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Convenţia internaţională a blondelor

Convenţia internaţională a blondelor

20 Iul 2010   •   00:00

O "Convenţie internaţională a blondelor" va avea loc la Sofia în această toamnă, capitala bulgară urmând să găzduiască prima ediţie a acestui eveniment insolit, la care vor fi prezente peste 5.000 de femei blonde din 20 de ţări, informează sofiaecho.com.

"Suntem o ramură privilegiată a gintei feminine şi pe seama noastră se spun multe glume. Chiar şi între noi ne spunem glume cu blonde", a declarat Olga Uskova, de la International Association of Blondes.

"Ne aşteptăm ca peste 5.000 de blonde să participe la parada de la Sofia. Blondele vor radia atât de multă lumină încât vor putea fi văzute din spaţiu, de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Toată lumea va putea să vadă la Sofia cel mai mare număr de blonde, grupate într-un singur loc", a adăugat Olga Uskova.

La acest eveniment va fi prezentat şi un imn, interpretat de o cântăreaţă brunetă din Bulgaria. "Vreau doar să demonstrez tuturor că între blonde şi brunete domneşte pacea şi că ne înţelegem foarte bine între noi", a declarat, la rândul ei, cântăreaţa, al cărei nume de scenă este Klavdia.

×
Subiecte în articol: special observator lumea