x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cotroceniul nu are birou oval!

Cotroceniul nu are birou oval!

de Jurnalul National    |    04 Oct 2007   •   00:00
Cotroceniul nu are birou oval!
Sursa foto: Dan Marinescu/

Preşedintele Traian Băsescu a fost intrebat la Brăneşti, de o jurnalistă a Antenei 3, Sorina Matei, dacă va face o declaraţie la Bucureşti despre rezultatul moţiunii. Acesta i-a răspuns: "Sigur, vin direct in birou la tine să o facem".



Băsescu: Vin direct la tine la birou şi-o facem"

Azi la Brăneşti, şeful statului a fost intrebat de reporterul Antenei 3, Sorina Matei, dacă vrea să comenteze rezultatul votului asupra moţiunii de cenzură. " Nu aici la Brăneşti, la Bucureşti", a venit răspunsul lui Băsescu.
Sorina Matei insistă:"Aţi vorbit cu Mircea Geoană după moţiune?. "Hă, Hă, Hă. Las declaraţile liderilor politici", spune Băsescu.

Reporterul Antenei 3 nu se lasă şI-l mai intreabă o dată dacă dă declaraţii pe tema moţiunii. "Nu, vin direct la tine la birou şi- o facem. Hă, Hă, Hă!".

După incident, Băsescu nu şi-a cerut scuze, sarcina revenindu-i purtătorului de cuvănt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan.Â

Nu este prima dată cănd preşedintele Băsescu are exprimări jignitoare la adresa jurnaliştilor. Chiar in acest an, a taxat-o pe reporterul Andreea Pană, reporte Antena3 drept „ţigancă impuţită", afirmaţie pentru care a fost citat in faţa Consiliului Naţional Antidiscriminare.

In 2005, la bilanţul Poliţiei, un alt reporter al Antenei 1 l-a intrebat pe şeful statului cum i se pare poliţia. "In orice caz mult mai frumoasă decăt tine", a venit răspunsul total nemotivat al lui Băsescu.

In decembrie 2005, Traian Băsescu apare la bilanţul Alianţei PNL-PD. I se pare nepotrivită intrebarea unui reprezentant al Mediafax dacă a fost invitat sau a venit din proprie iniţiativă şi răspunde: "O lipsă de bun-simţ mai mare nu am văzut la un ziarist!". Unei alte ziariste de la Antena 3, Băsescu i-a oferit pe podul de la Mărăcineni un post la Cotroceni.

×
Subiecte în articol: basescu magazin