x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CowParade - Vacuta Jurnalului din BuCowrest

CowParade - Vacuta Jurnalului din BuCowrest

09 Iun 2005   •   00:00

Saptamana trecuta au avut loc atat gala CowParade, cat si lansarea oficiala a evenimentului.

GALA. Cristian Pasarica, alaturi de Lestat Monroe (art directorul CowParade) si vacuta BuCowrest
Daca la gala invitatii au avut ocazia de a vedea vacutele create de artistii romani, cu cateva zile inainte ca acestea sa impanzeasca strazile, acum publicul larg va admira vacutele in toata splendoarea lor, pe strazile Bucurestiului. Asocierea Jurnalului cu un astfel de eveniment nu este intamplatoare. Publicatia beneficiaza astfel de un instrument inedit de comunicare, expunandu-si in alt chip valorile.

SUCCES. BuCowrest, vacuta realizata de artistul plastic Cristian Pasarica pentru Jurnalul National, este una cu totul deosebita, atragand atentia prin armonia cromatica si compozitionala creata de jocul plastic al imbinarii unor tehnici moderne de pictura cu fotografia. Tema vacutei, propusa de constructorul de marca de la Jurnalul National, s-a pliat perfect pe valorile ziarului: romantism, nostalgie, poveste, dinamism, bun gust, bun-simt si calitate. Numele ei a asociat intr-o singura formula numele Capitalei noastre si evenimentul cosmopolit.

REALIZARE. Plecand de la tema propusa, artistul, inspirat de parfumul vremurilor de altadata, a creat o lucrare ce trimite direct, prin intermediul fotografiei, la valorile Bucurestiului interbelic, Bucuresti ce purta pe merit titulatura de "Micul Paris". Cristian ne-a declarat: "Sunt incantat de noile posibilitati de exprimare plastica oferite de CowParade si mai ales de faptul ca vacuta Bucowrest a fost apreciata de personalitatile prezente la gala si nu in ultimul rand de catre publicul larg". Vacuta este expusa in fata Casei Presei Libere pe o perioada de trei luni.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului