x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu vedetele la astrolog

Cu vedetele la astrolog

de Oana-Maria Baltoc    |    23 Ian 2009   •   00:00

Ce le e scris în stele pentru 2009, în frunte le este pus



Cred în horoscop sau nu, celebrită-ţile au primit veşti despre ce li s-ar putea întâmpla pe parcursul acestui an în mod gratuit. Specialiştii în astrologie s-au înghesuit să le citească viitorul şi au aflat, de exemplu, că Beyonce, reprezentantă a zodiei Fecioară, ar face bine să încerce o schimbare de imagine în 2009, pentru că admiratorii aşteaptă să fie surprinşi. În această idee, frumoasa cântăreaţă ar putea să devină purtător de cuvânt pentru o cauză nobilă. Dar, ce este cel mai important, intrarea lui Pluto în cea de-a cincea casă, a fertilităţii, i-ar putea aduce vestea că va deveni mămică.

CERTURI ŞI ÎMPĂCĂRI. La rândul ei, leoaica Madonna are de ce să se bucure. După un an 2008 în care a divorţat de regizorul Guy Ritchie şi i-a cedat o parte considerabilă din avere la partaj, regina muzicii pop va avea mai mult timp să se ocupe de partea amoroasă a vieţii sale. Dragostea o pândeşte după colţ în persoana unui bărbat tot în zodia Leu, care o va face să simtă din nou fiorul. Angelina Jolie (Gemeni) şi Brad Pitt (Săgetător) se vor înţelege în prima parte a anului ca şoarecele cu pisica. Certurile vor porni de la cei doi copii pe care Jolie se pare că are de gând să-i adauge familiei, şi aşa numeroasă. Dulcea împăcare ar putea să se producă prin colaborarea la scrierea unei cărţi despre noi metode  de creştere a copiilor.

SURPRIZE, SURPRIZE! Şi mariajul lui Jennifer Lopez (Leu) cu Mark Anthony (Fecioară) va trece prin momente dificile. Lopez va dori să se elibereze pe cât posibil de îndatoririle materne, după ce anul trecut s-a dedicat creşterii gemenilor, pentru a se reîntoarce pe scenă sau pe platourile de filmare. Numai că astrele complotează şi i-ar putea pregăti o surpriză ce o va scoate pe tuşă pentru cel puţin nouă luni... încă o sarcină! Năbădăioasa Lindsay Lohan (Rac) are mari şanse să-şi oficializeze relaţia cu iubita ei, Samantha Ronson (Leu), în vreme ce Taurul George Clooney ar putea deveni tătic fără să-şi propună acest lucru şi va fi asaltat de propuneri profesionale dintre cele mai flatante.

George Clooney s-a despărţit de Sara Larson în 2008, dar anul acesta îl va prinde în mreje o frumoasă care o să-l transforme în tată responsabil cât ai zice “sex la lumina lumânării”. J-Lo este deja mamă de gemeni, dar astrele vorbesc despre încă un moştenitor pe care i-l va dărui lui Mark Anthony.

Angelina Jolie reuşeşte să-l scoată din sărite pe Brad Pitt cu dorinţa nestăvilită de a adopta copii din toate colţurile lumii, în vreme ce Britney Spears ajunge să-i ţină surorii mai mici lecţii de viaţă, în speranţa că nu va rămâne din nou însărcinată.  

Săgetătorii o duc bine, iar cea mai fericită ar trebui să fie Britney Spears. În ultima vreme a avut parte de experienţe dezastruoase, însă Jupiter o va ajuta să-şi pună ordine în viaţă. Se va concentra asupra carierei, va avea grijă de sora ei mai mică, Jamie Lynn, ba chiar, spre sfârşitul lui 2009, ar putea să scrie o autobiografie pentru a le veni în ajutor celor care s-au abătut de la drumul drept.

×
Subiecte în articol: magazin