x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curvele şi nasoalele

Curvele şi nasoalele

03 Feb 2011   •   18:33
Curvele şi nasoalele
Sursa foto: /Thinkstock

149864-36-38tv-7.jpgAm citit recent un studiu despre sex care m-a făcut să înţeleg întru­câtva de ce merg lucrurile prost sau deloc.

ŞOCURI. Totul începe banal, cel puţ­in în aparenţă: s-a validat, dacă mai era cazul, că femeile care-şi scot sexul la înaintare au mai mare succes la locul de muncă decât acelea care lucrează cu capul, nu cu chiloţii. Ele o duc mai bine şi prin comparaţie cu colegii lor bărbaţi care, desigur, dacă ar proceda la fel, ar câştiga vreo învinuire de hărţurie sexuală ori o ca­talogare de natură homosexuală.

Aleg deci să tratez concluziile cu cât mai multă luciditate şi deci ignor anunţul conform căruia studiul este unul tip „şoc”. Şocaţi pot fi poate doar ceva călugări scăpaţi pe internet şi care află uimiţi că unele doamne pot fi capabile de asemenea îndrăzneală încât, fără ruşine, să încerce să-şi hră­nească superiorii la sân, întocmai cum fac mamele cu nou-născuţii lor. De asemenea, se mai pot arăta sur­­prinse ceva bunicuţe de prin col­ţuri sălbatice de lume care au fost obiş­nuite cu relaţii sexuale strict în scopuri reproductive, orice altă întrebuinţare a organelor sexuale fe­meieşti fiind considerată drept un grav abuz social şi o ticăloşie fără mar­gini. În rest noi, oamenii de rând, vedem asta la tot pasul.

SUCCESE. Însă referitor la procedură, cercetarea a mizat pe 200 de femei care afişau la serviciu un comportament băieţos şi pe alte 200 de da­me care-şi puneau la încercare şe­fii aţâţându-i cu ce aveau ele mai pro­­eminent, mai dulce şi mai zemos (bu­ze, tâţe, fund şi altele). Pe scurt, cele din urmă „au avut succes în carieră”. Fireşte că manifest serioase în­doieli relativ la concepţia cer­cetă­to­rilor respectivi în ce priveşte no­ţiunea de carieră din acest context. În ce mă priveşte, găsesc că faci o carie­ră – la serviciu – atunci când urci pe scara profesională pentru că acumulezi experienţă şi rezultate de referinţă în domeniu. Adică în domeniul în care lucrezi. Pe aceste coordonate, şi curvele fac carieră. De ase­menea, în domeniul în care activează. Deci eu aş fi folosit termenul de carieră cu ceva mai multă prudenţă, dar uite că n-am făcut eu studiul, din nefericire. A doua nelămurire care mă bântuie: de ce trebuie musai să compari o atitudine de târfuliţă cu una de golan? Adică în măsura în care nu mă dau la şef, se cheamă musai că-s băieţoaică? În fine.

SFATURI. Am lăsat savarina la final: cercetătorii ăştia recomandă fe­meilor să „îşi folosească atuurile femi­nine, să vină îmbrăcate cât mai sexy la job şi să îşi mângâie din când în când colegii sau şefii”. Deci e clar. De-aia merge treaba prost. Nu pot decât să-mi imaginez corporaţii peste corporaţii în care lucrează nişte băr­baţi pe post de şefi, nişte maimuţe pe post de tâ­râ­turi care ating bărbaţii din preajma lor în mod pervers şi nişte alte câteva femei cu feţe de porc şi com­portament de gorilă care fac, pe cât pot ele, ce mai e de făcut prin firmă, în afară, desigur, de sex. Cred că dacă pre­şe­din­tele ţării noastre ar fi ştiut de studiu când a regurgitat sloganul care l-a făcut celebru, acesta ar fi sunat „Să vă «coţăiţi» bine!”. (Anuşka)

×
Subiecte în articol: punctul pe g fun