x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daiana Anghel

Daiana Anghel

de Adrian Vaduva    |    22 Mai 2008   •   00:00

Vedeta Sport.ro spune că mişcarea o relaxează şi îi dă energie

Vedeta Sport.ro spune că mişcarea o relaxează şi îi dă energie

 

  • De ce predomină prezentatoarele ştirile sportive din România?

Nu doar în România, şi în străinătate pre­zen­ţele feminine reprezintă un semnificativ procent printre prezentatorii ştirilor sportive. Publicul ţintă e masculin şi, probabil, e mai plăcută ochiului o prezenţă feminină la pu­pitrul ştirilor sportive.

 

  • De ce sînt atît de puţine femei invitate în talk-show-rile fotbalistice?

Pentru că, deşi ne plac şi ne accepta la pupitrul ştirilor sportive sau ca moderatoare de emisiuni, există încă o idee preconcepută că femeile nu ar face faţă unor discuţii de gen. Poate că este şi un fel de auto­apă­rare – fotbalul să le rămînă lor.

 

  • Nu ţi-ai dorit niciodată să prezinţi şi altceva în afară de sport?

Cînd am început să lucrez în televiziune, am început la ştiri ge­nerale. Mi-a plăcut ceea ce făceam, dar simţeam că nu mi-am găsit locul 100%. Din fericire, trecerea la Ştirile Sportive a fost cel mai bun lucru care mi se putea întîmpla. Asta nu înseamnă că nu vreau să încerc şi altceva în paralel cu sportul. Sînt multe lucruri pe care vreau să le încerc.

 

  • E mai greu să faci un direct în stu­dio sau pe un stadion?

De pe stadion, evi­dent. Nu se compară condiţiile din studio cu cele de pe un stadion. Chiar dacă în studio pot apărea momente neprevăzute, şansele sînt mult mai mici decît pe stadion. Pentru directul din studio subiectele se pregătesc înainte, e linişte, e o echipă întreagă în spa­te care coordonează totul. Pe stadion, repor­terul este doar cu cameramanul şi trebuie să facă abstracţie de gălăgie, pentru a se pu­tea concentra, să se adapteze de la un mo­ment la altul. Pe de altă parte, să fii la faţa lo­cu­lui este ceva special. Eşti în mijlocul evenimen­telor, vezi cu ochii tăi, participi la bucuria sau supă­rarea sportivilor, simţi pulsul tribu­ne­lor.

 

  • Cine este cel mai ardent critic al tău?

Ma­ma! Nu ratează nici o ocazie să-mi spună cînd ceva o nemulţumeşte.

 

  • Ce pasiuni ai?

Dansul. Asta este cea mai mare pasiune a mea. În rest, îmi plac sporturile de iarnă, îmi place să citesc. Îmi aleg cărţi care mă binedispun, îmi place să călătoresc.

 

  • La ce n-ai putea renunţa niciodată?

E o întrebare dificilă. Depinde pentru ce trebuie să renunţ la ceva anume. Foarte importantă pentru mine este cariera mea. Pe de altă parte, familia este sfîntă.

×
Subiecte în articol: vedete