x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dama pofticiosă

Dama pofticiosă

14 Mai 2010   •   00:00
Dama pofticiosă
Sursa foto: /Thinkstock

Multe femei tratează potolul ca desfătare principală. Totodată, se vor şi mlădioase ca salcia şi zvelte ca libelula, deşi au mijloc de butoi şi-s împiedicate şi înţepenite de-atâta osânză călătoare pe dânsele. Însă ele vor. Nu poţi împiedica pe nimeni să poftească. Din păcate, atât la propriu - când vine vorba despre ecleruri şi plăcinte -, cât şi la figurat - când vine vorba despre topiri miraculoase ale grăsimilor de pe corp -, poftele ăstora sunt supradimensionate şi prea de tot.

DORINŢE
Fireşte, lumea dimprejur nu trăieşte neapărat în spiritul aceloraşi dorinţe şi nu gândeşte neapărat cu acelaşi cap înecat în grăsimi saturate. Aşa că unii se pot, la o adică, arăta de-a dreptul şi pur şi simplu scârbiţi de obişnuinţele alimentare ale unei astfel de dame care se crede balerină când păşeşte, şi în fapt stârneşte tencuiala de pe tavanul apartamentului de dedesubt. În fine! Aceştia, tot la o adică, ar putea deschide gura şi profera sfaturi despre un regim de viaţă mai sănătos.

În caz că nimeni nu-i bagă-n seamă şi locul lor în patul conjugal, alături de dama nesătulă, se restrânge de la o zi la alta, atunci dânşii ar putea trece la atacuri ceva mai grosolane îndreptate împotriva nestăvilirii cu care consoarta bagă în gură tot ce găseşte. Şi, din păcate, nu caută decât în frigider şi în cofetării, acolo unde îi este imposibil să dibuie ceva ce, odată introdus în cavitatea ei bucală, i-ar putea stârni plăceri adiacente domnului.

Din nefericire, caloriile nenumărate asimilate sârguincios de aceasta pe el îl lasă rece la propriu - adică nici măcar nu-i mai vine chef omului să-şi strângă nevasta la piept pentru căldură fizică, deoarece aceasta, datorită straturilor de grăsime adunate unele peste altele, reprezintă aproape o sobă vie.

OHA CUC!
În cele din urmă, când activitatea sexuală se răreşte, dama ajungând să se excite doar la sosuri şi smântâni din comerţ, aceasta se gândeşte că poate atâta rotunjime îl împinge pe bărbat să o trateze cu dosul şi cu cuvinte de ocară scuipate-n silă printre dinţi când acesta fuge năucit din baia în care dânsa se desfăşoară toată câtă e, în cadă, goală.

Aşa că începe să înghită pastiluţe cu efect miraculos şi care îi garantează ei că poate în continuare să bage la maţ cât doreşte. Şi slăbeşte. Şi soţul începe să o ţină de mână. Poate mai târziu o s-o şi pătrundă. O, ce bine! Dar să nu care cumva anturajul să se scape la soţ că ea se tratează cu droage de slăbit, pentru că, haha, prostu' crede că ea a înţeles că începuse să semene la pofte cu o vită, iar asta dăuna căsniciei.

Ea, de fapt, ori n-a priceput, ori se simte bine cu un creier de vacă, însă tre' să mai dea câteva kile jos, că altfel nu mai vede cocoşel. Atâta tot. În rest, o familie fericită, o siluetă de invidiat şi, dragă, poţi să-ţi umfli colonu' gros până crapă, nu alta!

×
Subiecte în articol: punctul pe g